Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Multiknál mennyire kell...

Multiknál mennyire kell társasági embernek lenni?

Figyelt kérdés

Gondolok itt nagyobb IT cégekre (ITSH, NI...). A munkatársakkal átlagos a viszonyom: ha valamit kérnek tőlem megcsinálom, ha én ők is. Ha cserélni kell műszakot és én eltudok menni akkor megteszem, szabadnapot is volt már, hogy egyeztettünk kinek mikor lenne jó, de munkaidő után nekem őszintén szólva semmi kedvem nincs velük lógni.

Ugye most a vírus miatt minden közösségi program le van fújva, semmilyen céges rendezvény nincs, de ha lenne sem valószínű, hogy elmennék.

Mennyire fontos ez ha amúgy a munkám rendben van?

2020. okt. 22. 12:15
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Ennyi a melóban elég. Munkaidő után pedig ha nem kötelező program, akkor nem kell részt venned.
2020. okt. 22. 12:19
 2/8 anonim ***** válasza:
29%
Ha érvényesülni akarsz, kb semmi nem számít, csak hogy összejárj a főnökkel.
2020. okt. 22. 12:26
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Egyedül a főnöknek kell nyalni, a munka után felejtsd el a munkatársaidat.
2020. okt. 22. 12:35
 4/8 anonim ***** válasza:
97%
Én 2 évig dolgoztam multinál. Nagyon szerettem pont azért mert a kutyával nem kellett foglalkozni csak a munkád legyen megcsinálva és kész.
2020. okt. 22. 12:37
 5/8 anonim ***** válasza:
96%

"Nagyon szerettem pont azért mert a kutyával nem kellett foglalkozni csak a munkád legyen megcsinálva és kész."

+1

2020. okt. 22. 12:40
 6/8 anonim ***** válasza:
95%

Tök mindegy, csak azok vannak nyomva elöre, akiknek kontaktusaik vannak a cég vezetösegeben. Passz

Es ez mindenhol igy van, nemcsak multiknál

2020. okt. 22. 12:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálunk kb rajtam kívül mindenkinek családja, gyereke van, érthető hogy hozzájuk rohannak munka után. Plusz nem a belvárosban dolgozunk így még csak az sincs hogy munka után egy 20 percre összejöjjünk vmi helyen. Amúgy köszi, meg fogom kérdezni bent hogy ez az összárósdi miért nem divat nálunk, mert én is furcsállom (még új vagyok így mindenbe még nincs belátásom)
2020. okt. 22. 15:47
 8/8 anonim ***** válasza:
*ja azt elfelejtettem írni hogy azért van mindenkinek családja, gyereke rajtam kívül mert legalább 10 évvel fiatalabb vagyok mindenkinél, talán többel is
2020. okt. 22. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!