Ha jelenleg nincs semmilyen végzettségem, milyen munkahelyen próbálkozzak?
Figyelt kérdés
Sulit régen elrontottam, és nem sokára akarok neki kezdeni újra, de addigis szeretnék egy munkahelyet, hova vennének fel mindenféle végzettség nélkül?
18/L
2020. okt. 8. 22:20
1/8 anonim válasza:
Gyári munka, pékség, dohánybolt, gyorsétterem.
2/8 anonim válasza:
Érettségid van? Igazából bárhova jelentkezhetnél, ahova nem kötnek ki végzettséget. Takarítás, gyári munka, pultos, eladó(nem minden helyre kérnek papírt), ilyesmi.
4/8 A kérdező kommentje:
Pultoshoz és eladóhoz nem kell végzettség?
2020. okt. 8. 22:37
5/8 A kérdező kommentje:
#3 miért?
2020. okt. 8. 22:38
6/8 anonim válasza:
Mit rontottál el? Fősulira bejutni? Van érettségid?
Nem kérnek mindenhová papírt.
Ha van már tapasztalatod és az mondjuk releváns egy pozícióhoz az mindenképpen pozitívum.
Pozitív ha jól kezeled az officet, esetleg ha van nyelvvizsgád, vagy legalább jól tudsz beszélni angolul pl.
Illetve nem tudom most van e, de munkaügyin keresztül csinálhatnál tanfolyamot, ha jól tudom egy kis pénzt is kapnál érte.
7/8 anonim válasza:
4 Azért írtam, hogy nem kell mindenhova. A dohányboltot is írták fentebb, oda sem kell. Kisebb üzletekben sem szoktak kérni.
8/8 anonim válasza:
Vicc volt ... probaltam utalni arra, hogy a csinos lanyok hamar talalnak penzkereseti lehetoseget vegzettseg nelkul (egy kis nyelvtudassal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!