Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen online munkákat tudtok...

Skorpió87 kérdése:

Milyen online munkákat tudtok ajánlani, ahol nem szükséges az értékesítés?

Figyelt kérdés
Leginkább értékesítés, csapatépítés nem érdekel, nekem nincs lehetséges "ügyfélköröm", időigényes, nem hoz annyi bevételt. Ki mivel foglalkozik ezen kívül, ami különösebb tudást nem igényel és lehetőleg min. 100 E ft bevétele származik ebből havonta? Köszönöm :)

2020. okt. 8. 11:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Ha szerinted másból is lehet, leírnád, hogy miből?
2020. okt. 8. 12:10
 12/18 A kérdező kommentje:
Azoktól várnám, akik ezzel foglalkoznak! Nem, akik elméleteket gyártanak! Pl. vannak torrentoldal üzemeltetők, nem igényel tudást, csak ez pl. költséges munka, vagy posztolást csinálnak, bár utóbbi is egy bizonyos marketing, ebbe nem látok bele, na de ilyesmi...
2020. okt. 8. 12:16
 13/18 anonim ***** válasza:

Senki sem foglalkozik ezzel, mivel nincs ilyen.

A torrendoldalak üzemeltetése nem igényel tudást, majd leírod, hogy pénzt és még marketinges tudást is igényel? Öhm, nem érzed az ellentmondást?

2020. okt. 8. 12:21
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én anno médialeiratozást csináltam otthonról - én még diákként, a már expáromat beajánlottam, amikor épp munkanélküli volt, ő már nem diákként csinálta. Ez napi pár óra munka - konkrétan be kellett gépelni a napi híradók anyagait meg közéleti-politikai rádió- és tévéműsorok anyagait. Bár már mindketten elég régóta nem csináljuk, nem tudom, változott-e azóta vmi.
2020. okt. 8. 12:24
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
És azt hozzátenném, hogy azért a befektetett munkát, időt tekintve olyan jól azért nem fizet. Úgy tudott anno az exem 120e-t elérni, hogy rengeteg pluszműszakot vállalt, gyakorlatilag alig volt együtt töltött időnk.
2020. okt. 8. 12:25
 16/18 A kérdező kommentje:
Hát igen, ez a baj, hogy nem fizetik meg eléggé a munkád. Köszönöm szépen, akkor már egy munka, ami nem értékesítés...!
2020. okt. 8. 12:32
 17/18 anonim válasza:

Itt lehet, de nem kötelező terméket eladni!

Viszont sokat lehet vele keresni még főállás mellett is!

Részletek:

[link]

2021. ápr. 25. 15:51
 18/18 anonim válasza:
Találtam olyat egy éve, ami nem értékesítés és havi szinten rendesen fizet.
2021. máj. 3. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!