Miert gondoljak azt sokan, hogy a penznek nincs erteke?
"Akik szerint nincs értéke, azok tudják hogy mi számít igazán az életben"
Próbáld ezt beadni egy hajléktalannak.
#10: A tényközlés nem kötekedés. Eleve az is az emberek többségébe való lenéző belekötés, hogy ti vagytok a csodálatos kisebbség.
Szerencsére nem vagyok megkeseredett vagy boldogtalan. Nem tudom, hogy tudtad e: Attól, hogy valaki nem ért egyet és veled ellentétben érvelni is tud, még nem lesz megkeseredett és boldogtalan.
Fröcsögjek? Az nem fröcsögés, hogy lenézően írtál az emberek többségéről? Ja, azt te csináltad. Azt szabad. Na, ennyire tudod, hogy mi az igazi érték.
És nem, troll sem lesz attól valaki, hogy szövegértelmezési problémáid vannak.
Attól függ, hogyan értelmezzük.
Én nemrég fizettem ki az utolsó törlesztőt a lakásomra, ilyen szempontból van értéke a pénznek, mert otthont teremtettem a pénzen, amiért megdolgoztam. Kellett felvenni hitelt, de én még megúsztam a nagy áremelkedést. Viszont ha azokat nézzük, akik most akarnak első lakást venni, és nincs több segítségük, mint nekem volt, ők könnyen azzal találhatják szembe magukat, hogy elértéktelenedett a pénz, konkrétan a forint, többszörösére emelkedtek a lakásárak kb. 5 év alatt. Szóval ugyanannak az összegnek nem ugyanannyi az értéke most, mint 5 éve például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!