Miért csinálja velem a fönök?
Nem rég kezdtem egy munkahelyen, állandóan cseszeget, hibáztat, ha jót csinálok ellenkezőjét vallja, mindenbe a hibát keresi, leírtam magamnak a felkészítést egy papírra mit hogyan kell csinálni, erre széttépi, azt mondja ez nem jó , papír nélkül kell tudni már és rám förmed. 20 perced van kipakolni kenyereket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vásárlónak vágom sajtot, erre kiveszi a kezemből a sajtvágót hogy ezt így kell vágni, erre ő is ugy csinálja ahogy én. mondtam neki hogy 8 óra alatt nem mentem ki szünetre,egy percre sem álltam meg, nem érdekelte, csak azt hajtogatta hogy addig nem megyek haza míg készen nem vagyok a munkámmal.Más kolléga előtt lefikáz a hátam mögött. Bármit csinálok
nem jó neki. A nagyfönökömnek minden jó. Totál hülyét akar csinálni velem?
Osztom 1-es válaszát, később még nehezebb lesz kilépni, most kezdj el új állást keresni.
Egyébként a miértre a válasz az hogy nem jó főnök, nem jó abban amit csinál csak lehet hogy még nem láttad ezt annyira.
Fel kell mondani.
Egy boltvezető (helyettes) kb. olyan mint egy műszakvezető. Bármi hülye odakeveredhet a pozícióba. Mint látszik te kifogtál egy barmot. Le kell lépni és kész. Az ilyen ember hírből sem ismeri miről szól a vezetés ő csak játsza a főnököt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!