Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Komolytalan biciklivel járni...

Komolytalan biciklivel járni munkahelyre?

Figyelt kérdés

Új munkahelyemen, egy multinál, egyik kollégám mondja, hogy ő tényleg csak jót akar, de szerinte hanyagoljam ezt a bicajjal járást munkába, mert egy halom jó numerát el fogok így szalasztani! :D

Mert hogy lejáratom magamat, mert a kolléganők mind azt fogják hinni, hogy vagy nincs pénzem kocsira vagy félig bolond vagyok!!!

MI A F*SZ???? :D

Tényleg sokat járok bicajjal munkába, ha nincs eső, hó és nincs túl hideg, és időm is engedi. Amúgy meg kocsival.

De nyugtassatok meg hogy ez kollégám a félig bolond és nem én!!!! :D

2020. okt. 6. 20:35
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

# 10

Közúton én sem járnék, de itt ahol lakom végig kerékpárúton tudok menni munkába, így biztonságos és kényelmes is.

2020. okt. 6. 20:58
 12/18 anonim ***** válasza:
85%
Nem, nem az, hanem a legjobb dolog.
2020. okt. 6. 21:05
 13/18 anonim ***** válasza:
Én nem mennék és nem azért, mert érdekel, hogy ki mit sutyorog rólam (ha kocsival mennél, akkor meg az lenne a téma, vagy igazából bármi más). Jártam biciklivel, nagyon szar volt mosott-kócos fejjel beesni. Arról nem is beszélve, mikor elkezdett út közben esni. Egy irodába, ahol (legalábbis nálunk) elvárt egy bizonyos külső megjelenés, nem praktikus a bicikli. Nálunk is van zuhany meg minden flanc, de egyszerűen nincs időd rendbeszedni magad, miután szétizzadtál, esetleg szétáztál. Mondjuk ez távtól is függ
2020. okt. 6. 21:36
 14/18 A kérdező kommentje:

# 13

Nekem 9 km. Igen én hamarabb megyek 15 perccel hogy lezuhanyozzak. Attól is függ persze, hogy nő vagy férfi jár munkába így. Én csak lezuhanyzok, de ha mondjuk nő, nekik nem csak ennyi, smink, hajszárítás, hát az már bonyolultabb.

2020. okt. 6. 21:48
 15/18 anonim ***** válasza:
90%

A legszexibb a Babetta.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

2020. okt. 6. 21:56
 16/18 anonim ***** válasza:
19%

És tényleg hanyagold! Leizzadsz, vagy elázol az esőben, és oda a csitti-fitti megjelenés.

Büdös és ápolatlan ember hatását kelted, ha nem áll módodban kezdés előtt lefürödni és átöltözni (öltözőszekrény??).

2020. okt. 6. 22:02
 17/18 A kérdező kommentje:

# 16

Értelemszerűen úgy én sem járnék bicajjal, ha utána nem tudnék normálisan megjelenni munkában.

2020. okt. 6. 22:07
 18/18 anonim ***** válasza:
89%

Miért jár együtt az izzadás a biciklivel? Ne már. Értem hogy mozgás, de nem maratont teljesítesz, nem számít a tempó, ha időben indulsz, ha pedig nem erőlködsz nem igazán fogsz izzadni. Max nyáron a melegben, de őszintén? Nyáron tök mindegy mit csinálsz, ha levegőt veszel már izzadsz... Ez ilyen. Kivéve ha légkondis helyen vagy, de az meg annyira nem egészséges egyrészt, másrészt meg ha kimész szünetben megint csak leizzadsz (nyáron). Meg amúgy is, létezik dezodor, az (nálam legalábbis) pont elég volt mindig is, ha mozgással járt a bejutás valahova. Ez sem annyira egészséges, mármint a dezodor, de néha kell.

Amúgy maga a tény, hogy mivel mész be oly mindegy. Mindenkinek a saját dolga hogyan oldja meg az utat, dedós dolog azt gondolni egyik-másik módszerről, hogy ez gáz.

2020. okt. 7. 03:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!