Hogy zajlik nektek a reggeli rutinotok munkába indulás előtt?
Felkelek, ránézek a netre, kiválasztom a ruhám, megfésülködök, fogat mosok, sminkelek, összeszedem a cuccaim a ház különböző pontjaiból, kaját gyors bedobom a táskába, kulacsot megtöltöm és lehet rohanni a buszhoz:)
Egyébként középsulis vagyok, de gondoltam leírom
Mivel nem tudok aludni, korán reggel felkelek, GYK.-zom, majd elkezdek készülődni (tisztálkodás, öltözés, stb.), majd GYK., és start.
Ha mégis tudok sokáig aludni, akkor felkelek, elkészülök, pici netezés, majd go munka.
Én 9-re járok, általában 7-7.15 között kelek (attól függ, hányszor nyomom le a szundigombot).
Utána megcsinálom a kávét, közben megiszom előtte 2 nagy pohár vizet és a két kis shotomat (almaecet + víz, olivaolaj + citromlé + só) lehúzom. Amíg a kávém kihűl, elmegyek wc-re, utána letusolok és megcsinálom az arcápolást is (tisztítás, szérum, SPF és szemkrém). Utána kávézás, reggeli, vitaminbevétel. Közben végigpörgetem az instát, Netflixen megy valami a háttérben. Aztán fogmosás, smink és öltözködés, majd indulok dolgozni. Útközben pedig megveszem a 2. kávémat, hogy tuti elinduljon a nap.
"Amíg a kávém kihűl"
Az enyém csak akkor hűl ki, ha nagyon elbambulok. De úgy már nem olyan jó...
☕☕☕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!