Milyen Budapestre költöznöd?
2 év után felmondtam, már egy hét eltelt és azóta nem találok munkát.
Beadtam már 10 helyre de, egyetlen helyen hívtak fel BP-n de az sincs már fent az állashirdetések között.
Van jogosítványom és Érettségim + technikusi végzettséggem van.
Én az egyetem miatt költöztem ide 4 éve. Előtte egy Pest közeli kisebb városban laktam ,amit utáltam.
Én imádom,nem akarok innen már soha elmenni (nagyon max külföldre)
Kialakultak barátságok,egyetem után rögtön találtam munkát (már utolsó évben is dolgoztam),itt talált rám a szerelem,vannak törzshelyek,már 100%ban otthonosan érzem magam,olyan mintha mindig is itt laktam volna.
Persze sokat számít,hogy jó környéken lakj. Én szsrencsére Buda egyik zöldebb területén vagyok.
Szóval megfelelő körülmények között nagyon jó.
De ez csak az én véleményem.
Fehérváron sok a munkalehetőség? Ne viccelj már, én itt élek. Keress rá hány állást hirdetnek itt, és mik azok.
Hány munkanélküli van erre a bő 200 állás ajánlatra, és hány olyan, aki munkahelyet akar váltani?
Tömegközlekedés? Katasztrófa, fél óránként jár erre a busz, valahova napi 3x megy ki.
Az albérlet árak ugyan úgy 100-nál kezdődnek, csak sokkal lelakottabbak, mint Pesten.
Ne viccelj, hogy itt jobb.
Erről van szó! Miért kell hazudozni, hogy Budapest szár hely!
14# ment az zöld báttya!
Csak így tovább adjátok ki magatokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!