Új munkahelyen kezdek hétfőn azóta hányok, hasmennestől kezdve minden bajom van, pánikbetegség lenne ?
Megjegyzem eddig nem sosem dolgoztam gyarba, és rohadtul parázok, hogy nem fog menni nem tudok korán reggel már 6ra ott lenni stb. Eddigi munkahelyeimen szállodába recepciós vagy takarító voltam. A legrosszabb hogy a gyomrom azóta osszevan szűkülve akárhányszor eszembe jut hogy mindjárt hétfő akkor vagy hányás kap el vagy hasmenés. Hogyan tudnám ezt leküzdeni ?
Annak idején volt hogy külföldre kellett utazni meló végett akkor semmi ilyen tünetem nem volt sőt örültem a kihívásnak. Viszont akkor voltam kb 23 éves most meg. 30 vagyok.
F
Kedves válaszolók! Igen jó a feltételezés. Nem nyugdíjba tervezek innen menni. Csak a jelenlegi állapotok miatt ez biztosabb hely mint a vendéglátásba dolgozni másik meg jelenleg nincs más választásom.
Nem beszélve arról ,hogy hamarosan lesz egy kisbabánk is és szeretném , hogy megkapjom mindent tőlem amire egy kicsinek szüksége van.
Első vagyok.
Vegyél egy nagy levegőt és nyugi.
Ez csak egy ideiglenes állapot, nem kell izgulni ha javul ez a xar helyzet akkor húzol onnan a faxba... Egyébként ha jó a csapat akkor még meg is szeretheted. Gondolj mindennap ha rosszul érzed magad, hogy a kicsi baba miatt muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!