Ausztriában Gyári melónál hogyan lehet szünetre számítani?
Szemezgetek ausztriai munkák között, mert több pénzt kapnék mint jelenleg, de fontos lenne nekem, hogy időnként legyen szünet és tudjak enni. Sok a savam így többször próbálok keveset. Nem a lazsálás miatt kérdezem, de próbálok olyan munkahelyet találni ahol ha másnem, munka közbe ehetek ha úgy érzem, nehogy rosszul legyek.
Amúgy tanulmányaim rendben vannak de itthon tapasztalat nélkül nem igen akartak eddig felvenni, németet valamennyire beszélem, érettségiztem is belőle.
Köszi a válaszokat :)

Köszi a válaszokat, de nem kértem hogy alkalmazkodjanak hozzám, épp ezért kérdeztem, hogy milyen a helyzet, milyen feltételek vannak, hogy el tudjam dönteni hogy számomra mennyire "vállalható".
Nyilván ha rá lennék szorulva mint egyetlen lehetőség, az is más lenne, ebbe ne kössünk bele ha lehet :D

Számodra semennyire.
Mert pont a gyár, az ahová jobb nyelvtudás szükséges.
Azok a munkahelyek közül, ahol nem kell szaktudás.
Ha takaritonak mennél, vagy hasonló helyre, meg azt mondom ok.
De a gyár, az más.
Hidd el én tudom.
Voltam kint.
Még a hozzá allasoddal is baj lenne.
Hamar kiturjak,az ilyen okoskodó gyerekeket.
Alap nyelvtudással.
Szét szivatnanak.
Persze ha felvennének, mert ott is van elbeszélgetett stb
Utolsó: miért lennék okoskodó?
Azért gyár mert a monoton munkát elviselem, meg annyi nyelvtudásom azért van. El beszélgetek németül, az angolt beszélem rendesen. A szaknyelvet nem tudom németül, azért sem keresgélek a szakmámban mert abban el is vesznék.
Legtöbb helyen azt írják, alap német, az meg okés azért.
Tényleg csak ez az egy kérdés lenne hogy hogyan van szünet, hogy tudjam mire számíthatnék.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!