Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 23 évesen már mindenki dolgozi...

23 évesen már mindenki dolgozik aki nem egyetemre jár?

Figyelt kérdés
Megvetitek azt aki nem ?

2020. szept. 29. 23:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%
25 vagyok jelenleg nem dolgozom. Nem vetek meg senkit hiszen mindenki más körülmények közül jön, munka se terem minden bokorban ahogy sokan állítják. Fel a fejjel majd csak lesz valami
2020. szept. 30. 19:29
 12/19 anonim ***** válasza:
39%

Azért a legtöbben szerintem dolgoznak, vagy OKJ-t csinálnak. Én például pénzügy-számviteli ügyintézőt csináltam, és megpróbálom a mérlegképest is. Mellette találtam szerencsére munkát, nehéz, de még bírom. Remélem bírni fogom a mérlegképessel együtt is.

Az a lényeg találd meg magad, ahhoz viszont valamit el kell kezdeni, mert jobb, ha még időben jössz rá, ha nem fekszik, másrészt nem szabad kiesni a mókuskerékből, mert utána nehezebb visszaszokni.

2020. szept. 30. 19:43
 13/19 anonim ***** válasza:
33%

3-as! Hogy diplomáztál le 21 évesen??? Mikor volt ez?

Kedves Kérdező! 23 évesen már jogilag felnőttnek számít 5 éve az ember. Az a minimum, hogyha nem tanul, akkor dolgozzon. Még ha nem is önálló háztartásban, teljesen eltartva magát, de látsszon rajta, hogy igyekszik előre haladni.

Igen, megvetem, aki se nem tanul, se nem dolgozik 23 évesen.

2020. okt. 2. 09:07
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Eleve 20 évesen fejeztem be a gimit, mivel évvesztes vagyok és ötévfolyamosra jártam. Aztán több egyetemre jártam, volt, amit nem végeztem el. Voltak üres időszakaim, amikor csak itthon voltam. 28 éves koromig a szüleim tartottak el, bár nem számít szokványosnak a családunk, a szüleimnek ugyanis ez a legkevésbé sincs terhére. Lehet megvetni, nem érdekel. Nem olyan az életutam, mint másé.
2020. okt. 18. 22:21
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki dolgozik. Szerintem sokan vannak akik még így elvannak a maguk kis világában. Ki ezért ki azért.
2020. nov. 2. 11:47
 16/19 anonim ***** válasza:

Kicsit erős kijelenteni, hogy megvetsz valakit csak azért mert 23 éves, nem tanul és nem dolgozik. Ismered a körülményeit? Tudsz bármi egyebet a döntéséről, az okairól? Na ugye.

Nem vetem meg, főleg nem ilyen infók nélkül.

Más dolog, ha valaki nem dolgozik & nem tanul, és nem is akar semmit csinálni, és ez neki így jó. Úgy gondolom, itt a mondat 2. része is hangsúlyos: nem tesz és nem is akar ellene tenni.

2020. nov. 3. 10:38
 17/19 anonim ***** válasza:
16os szerintem a kérdező magáról beszél..
2020. nov. 3. 12:27
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem, mindenki azt csinál amit akar.
2020. nov. 3. 12:43
 19/19 anonim ***** válasza:

mindenki azt csinál amit akar.

Rendben, de nem másoktól várja el hogy finanszírozzák a herelogatását.

2020. nov. 3. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!