Miért nem lehetett előbb közölni velem, hogy nem jól végzem a munkám? Csak én érzem ezt kihasználásnak?
Felmondtak nekem a munkahelyen
kicsit több mint egy év után arra hivatkozva, hogy sokat hibázok. Konkrétumot nem is mondott a főnök, hogy pontosan mi nem tetszett, csak hebegett habogott mikor rákérdeztem.
Pályakezdőként vettek fel egy pályázat keretében ami annyit takar, hogy a fizum meg a járulékaim pályázati pénzből kerültek finanszírozásra + ezen felül a cég jó kis zsetonhoz (pár millióhoz) is jutott ezáltal lettek új bútorok, monitorok az irodában. (Meg még kitudja miket számoltak el a cég nevére beruházásként.)
Mikor oda mentem direkt meg is kérdeztem, hogy határozott vagy határozatlan időre keresnek alkalmazottat, erre azt mondták határozatlanra.
Fizetésemelést is kaptam fél év után és mondta a főnök, hogy megérdemlem. Tényleg kussba dolgoztam mindig meg a legjobb tudásom szerint csináltam a dolgom, még a munkatársaimnak is besegítettem. Semmi visszajelzést nem kaptam a munkámról, most meg pofán vágnak ezzel épp mikor letelt a pályázat.
Nem tudom ti hogy vagytok vele de én úgy gondolom, hogy ha az alkalmazottam szarul dolgozik akkor azonnal behívom raporta és elbeszélgetek vele. Megmondanám neki, hogy szedd össze magad, figyelj oda jobban különben itt nem lesz maradásod. Nem hátulról mellbe támadnám 1 év után.
Az a legviccesebb ebben a dologban, hogy amikor ezt közölték velem akkor másnapra már jött is volna az új ember (nyilván ő is pályázatos) a helyemre akit bekellett volna tanítanom a felmondási idő alatt. Mondtam, hogy bocsi de ezt már nem nyelem le, ehhez nem tudok jó pofát vágni és látni sem akarom többé őket. Szóval így elengedte a felmondási időmet.
Tény, hogy nagyon érzékeny vagyok és ha lenne rá keretem most pszichológushoz mennék mert engem ez teljesen lehúzott az életről, depressziós hangulatba kerültem valamint megundorodtam ettől a szakmától.
Ti is inkorrektnek tartjátok ezt az egészet?
Mintha csak a volt munkahelyemről írnál, dettó ugyanezt csinálták. Eljátszották ezt jópár emberrel, aztán rászoktak arra, hogy bejelentett lakcímmel rendelkező, de ilyen félcsöves-alkoholista embereket vettek rá, hogy írják alá a munkaszerződést, aztán a pályázat végével "közös megegyezéssel" távoztak a kedves kollégák...
Persze ezzel együtt minden létező pályázati csalást elkövettek, keresztbeszámlázás, kamu árajánlatok, stb.
Nem te vagy a rossz munkaerő, és nem a szakmád a rossz, hanem a cég ilyen.
Engem meg hátba támadtak az előző helyemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!