Szerintetek bevállaljam ezt a 4 műszakos munkát, te elvállalnád?
Figyelt kérdés
Sajnos 1 éve nem találok semmi munkát, de szerencsére egy mégis felhívott. A fizetés valami brutál jó, legalábbis nekem, mert eddig ez lenne a legtöbb fizetésem ami nettó 228.000.ft. Viszont 4 műszakban, amit állítólag a munkások ott szeretnek, mert több a szabadnapjuk. Nekem viszont kedvező lenne, hogy 2 munkanap után máris 2 nap pihenőm van. Többet viszont hétfőn fogok tudni. Közlekedésben se rossz, mivel közeli. De még sosem dolgoztam 4 műszakban. Egyszerű operátori feladatok lennének, ami nem megterhelő. Családom nem pártolja a 4 műszakot, de ha nincs más és nekem kifejezetten tetszik a munka akkor elvállaljam szerintetek? Sokkal hamarabb lennének szabadnapjaim, mintha hétköznap hétvége lenne. Igaz ehhez sokat kell dolgozni, de nem jelentene gondot. Lenne egy másik ami egy műszakos de árufeltöltős és én utálok emberekkel foglalkozni. Hiába kecsegetető a munkaidő, ha nem élvezném. Eléggé szociális fóbiás vagyok, ezért gondolkozok mindig gyárakban, ahol sulin is volt gyakorlatunk. Ott nem kell emberekkel foglalkozni, nem látsz minden nap új embereket, csak a kollégákat. Mit tanácsoltok? 23L vagyok2020. szept. 25. 00:58
11/16 anonim válasza:
A gyárban sokkal több ember van, mint egy árufeltöltős melóban. Ráadásul én dolgoztam gyárban az irodai részlegen, az sem volt piskóta, de a gyártósoron még gázabbak voltak az emberek.
A 4 műszakos munkarendet akkor sem vállalnám be, ha havi 1 milliót lehetne vele keresni, mert hosszútávon kicsinál.
A hétköznapi szabadnapok pedig nem egyenlőek a hétvégékkel, de erre majd rájössz magadtól.
A másik: a szociális fóbiából előbb-utóbb ki kell gyógyulni, az meg nem úgy fog sikerülni, ha kerülöd az embereket. De mint mondtam, egy gyárban 3x annyi emberrel fogsz találkozni.
12/16 anonim válasza:
Hát a 3 műszak rosszabb. Ha nincs normális végzettséged és már egy éve munka nélkül vagy akkor szerintem alap hogy megpróbálod. Majd keresel mást ha nem jó.
13/16 anonim válasza:
Annyi igazság van benne amit írnak itt hogy valóban sok ember van gyárban, és nem okosak. Szóval ha nem beszélsz sokat, meg nem hulyeskedsz velük, lehet csesztetni fognak. Bár a nagyon visszahúzódó embert sehol sem szeretik. Saját tapasztalat.
14/16 A kérdező kommentje:
nos a gyárt és a szociális fóbiát csak a azért mondtam,mivel a gyárban nem kell FOGLALKOZNI más emberrekl mint árufeltöltésnél boltban, ott leginkább tevagy meg a kollégák, és általában dolgozol. Gyárban valamiért jobb nekem mint boltosként.
2020. szept. 25. 13:18
15/16 anonim válasza:
Persze egy fokkal valóban jobb, de ott is kell foglalkozni azért emberekkel. Össze kell dolgozni, kommunikálni velük, beilleszkedni. De a boltnál tényleg jobb lenne neked. Meg egyébként sincs olyan munka ahol nem kell beilleszkedni. Szóval ezt úgyis meg kell szoknod hogy emberek közt vagy.
16/16 A kérdező kommentje:
már megszoktam. viszonylag rendbe is jöttem de azért ha olyan munka van akkor nyilvan azt választom
2020. szept. 25. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!