Mit gondoltok erről a fizetésről?
Figyelt kérdés
Kezdő beszerző, kis vállalat. Nem Pest és környéke.
Van már egy két év munkatapasztalat más területen.
A bér: nettó 180ezer
2020. szept. 16. 16:42
2/13 anonim 

válasza:

Ha most azt gondolom hogy keves akkor fizetésemelést kapsz?
3/13 A kérdező kommentje:
Nyilván nem... Ha szerinted kevés akkor kevés ennyi. Miért kell kötekedni egy egyszerű kérdés esetén is.
2020. szept. 16. 16:57
4/13 anonim 

válasza:

Ez nem kötekedés, de tényleg nem sok értelme van ennek a kérdésnek.
Azért az se mindegy, hogy Szabolcs vagy Sopron.
6/13 anonim 

válasza:

Ne gyertek már ezzel a Szabolccsal. Itt is ugyanolyan drága a kenyér, a hús, mint Sopronba vagy Pesten. Nettó 180ból el lehet lenni, ha saját lakásod van. Ennyi nekem is összejön havonta, de albi mellett semmire se elég, félretenni nem lehet.
7/13 anonim 

válasza:

#6: Annyira jól írod! Mindig ezzel jönnek. Mintha itt olcsóbb lenne minden. Aha...
8/13 anonim 

válasza:

Attol hagy Szabolcsban ez jo fizetes, meg van ahol kevesnek szamit, fuggetlenul attol hogy mennyibe kerul egy kenyer.
9/13 A kérdező kommentje:
Én az egyén véleményére voltam kíváncsi, nem arra hogy földrajzilag kevés vagy sem.
2020. szept. 16. 18:14
10/13 anonim 

válasza:

Ki mondta, hogy Szabolcsban ez jó fizetés? Maximum tűrhető....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!