Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Emiatt neheztelhet rám a főnök?

Emiatt neheztelhet rám a főnök?

Figyelt kérdés
Hétfő óta dolgozom itt, és tegnap volt a második napom. Munka közben szóltam, hogy elmegyek kaját venni, és az egyik kolléga megkért hogy hozzak neki is valamit 1200forintért. Azt mondta, hogy az autójában hagyta a tárcáját és majd délután kifizeti. Mivel csak 2napja ismerem, és nem bízok az emberekben azt válaszoltam, hogy pénz nélkül nem hozok. Később megtudtam, hogy az kolléga a főnök volt, és azóta gorombán beszél velem, és olyan csicska munkákat bíz rám amit senki sem szeret csinálni.

2020. szept. 16. 08:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

10

Mi van főnök, éhen maradtál ma is;) :DDDD

2020. szept. 16. 09:52
 12/18 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem baromi kicsinyes dolog volt ez tőled.. nem mérnek ám mindent pénzben, ez egy szívesség lett volna, visszaadta volna.

Te az a típus vagy, aki közös ivászatnál fillérre kerekítve kiszámolja, kinek mi a része, ugye?

2020. szept. 16. 10:15
 13/18 anonim ***** válasza:

12

Tudod te, mi a szívesség s a lejmolás közti különbség???

Adjál 100.000-et s egyszer megadom, ha így világosabb;)

Na ez, melyik lehet...

A szívesség, ha hoz neki a csapból egy pohárban vizet, az szívesség.Lóvéval levágni egy semennyire se ismert embert a pofátlanság teteje s láthatóan van egy pár ilyen alja alak...

2020. szept. 16. 19:47
 14/18 anonim ***** válasza:
44%
1200 forint, ne idegesíts.. és ha nem adja vissza, tudod mi a megoldás? Legközelebb ő kéri meg, hogy hozzon neki kaját... Ne legyetek már ennyire életképtelenek.
2020. szept. 16. 20:01
 15/18 anonim ***** válasza:

14: Ja persze. Lehet így is nézni. Mint mikor egy korábbi albérletemben a főbérlőm egy idő után szinte minden hónapban kölcsönkért. Aztán bevezettem, hogy akkor majd következő hó elején annyival kevesebbet fizetek. De így se állt le. Elég kellemetlen volt.

Az eszedbe se jut, hogy a kérdező attól fél, hogy a főnök majd rendszert csinál belőle?

2020. szept. 16. 20:14
 16/18 anonim ***** válasza:

De nem azt kérte, hogy hívja meg, csak hogy ne kelljen napközben lemennie az irodából...

Na és, ha rendszer lesz belőle? Nálunk is rendszer van belőle. Csomószor meghívjuk egymást kajálni, ha rendelünk. És mindig ha kimegy valaki, hoz a többieknek is - és ki van fizetve utólag, nem húz le senki senkit...

2020. szept. 16. 21:18
 17/18 anonim ***** válasza:

16: Végülis, ha rendszeresen betörnek hozzád, azt is fel lehet úgy fogni, hogy csak megszabadítanak pár kacattól, legalább lomtalanításkor nem kell lecipelned.

Ha sittre kerülsz, kanos cellatársakhoz, ők igazából a szeretetükkel halmoznak el.

Az ember bármiről meggyőzheti magát.

2020. szept. 16. 21:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha rendszert csinál, majd akkor szól, hogy ez nem oké. De elsőre, ráadásul első napokban miért kell rögtön ennyire túlgondolni.
2020. szept. 16. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!