Hogy kell IR azonosítót igényelni a Munkakügyi Központ-ban?
Online módon nem lehet igényelni?
Most sajnos itthon vagyok a gyerekkel(folyt az orra,így nem vihetem közösségbe),de nem tudom rábízni senkire addif,amig elmegyek elintézni.
Azt már sajnos nem tudom biztosan, hogy más módon is igényelhető-e.
Annyit tudok javasolni, hogy az illetékes munkaügyi központot keresd fel telefonon. Ha még konkrétan nem is adhatják ki a kódot, de az eljárásról csak tán’ tudnak mondani valamit!
Ha már álláskeresőként nyilvántartásba vagy:
¤ Nyiss meg egy internetböngészőt.
¤ Írd be az eugyintezes.munka.hu címet.
¤ Kattints a "Tudomásul vettem" gombra.
¤ Jelentkezz be az adataiddal, kattints a "TOVÁBB" gombra
Lesz egy szöveg: " Az Ön 7 számjegyű ügyfélazonosító kódja: ", na az azutáni szám az IR azonosítód, onnan kimásolhatod. Nem tudom miért nem írják ki rendesen hogy az amúgy az IR azonosítód de hát az eddigi Mo-i burokrácia profiljába ez beleillik. :)
Az alternatíva az hogy küldesz egy emailt az illetékes foglalkoztatási osztályra, megadod az adataidat (Név,Anyja neve, Születési hely és idő, Lakhely) és megkéred őket hogy küldjék el neked válasz e-mailben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!