Kinek illik elköszönni, ha fölmondok?
Nálunk azok csinálnak egy kis búcsúztatót, akikkel közvetlenül együtt dolgozik az ember.
Tesómék kisebb cég, náluk búcsú emailt szoktak küldeni mindenkinek.
Ha nincsenek szokások, akkor attól búcsúznék el, aki tényleg kedves volt velem, vagy hiányozni fog.
A főnökhöz szerintem illik odamenned ilyen helyzetben.
Illik, neked aki otthagyta elköszönnni. Jo tanács :nem tudhatod mit hoz az élet, a jövő. Lehet hogy még 1x fogtok együtt dolgozni. Lehet visszahiv, ha a palyazatosoknak lejar az idejük. Sosem lehet tudni. Én meg 1 búcsú ajandekot is vinnek. Pl. Egy egyszerűbb bor. Ha nem vagy nagyon sértett. Én 1x felmondtam 2 fonokombol az egyik egy bolond volt, miatta. Mind a 2nek vittem ajandekot. Annak is akit szerettem es annak is akivel gyuloltuk egymast, szerintem neki ez meg egy plusz kegyelem dofes volt, mert nem szamitott ra h kedvesen koszonok makd el... De mindegyis az en tortenetem, kicsot elkalandoztam a te problemad a lenyeg!
...de végezetül :
Aztan az egyik(a bolond) vegre elhuzott. 1ev ig voltam tavol, amikor ez tortent. utana visszahivott a masik főnök(akit imadtam) , azota is boldogan elunk(dolgozunk) mig meg nem halunk.... Itt a vege fuss el véle.
Sok sikert kívánok az új munkahelyeden.
Szerintem meg neked kellene odamenni.
Ő a magasabb rangú és te sétálsz ki, míg ő bent marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!