Túl sok szabadidőm van munka mellett, mire fordíthatnám ezt az időt?
Szakmailag képezném magam feljebb a munka mellé vàllalnék pluszt.
Nalunk is van home office, teljesen elég amit csinàlok, viszont azon agyaltam ha kiépitenék adatbàzisokat nagyobb szàrnyra is kaphatnék es nagyobb felelössegem is lenne cégen belül is, igy is nelkülözhetetlen vagyok, de még nagyobbra is tudnék nöni. A cégem a cégtarsam is lehetne, ha lenne gógyim hozzà. A fönök irto nyitott mindenre ràadàsul.
Es ezt mindenhol meglehet csinalni HA cégorientàlt vagy es a sikere a te sikered is.
Üzletekben is gondolkodom több ügyfel stb.
A fönök ennek is örülne.
Igazabol nem hátráltatnak senkit aki a cégbe èrtékeket visz.
HA lenne idöm kb ezt az utat vàlasztanàm.
Nem masik hely a lenyeg. Az is egy cég lenne csak. X cég y cèg z cèg, mindegy hol vagy ha cégorientàlt vagy kinöheted magad hatalmasra.
Hamarosan munkát keresek, nincs nálatok felvétel?
Ha végzek a melóval akkor el mehetünk inni, kirándulni és amit akarsz még mert sok dologba benne vagyok.
Én például rendszeresen szeretnék süthető gyurmázni, rajzolni, fotózni, fotót szerkeszteni, de ezekre semmi időm sincsen.
Szeretnék minél többféle dolgot főzni, van itthon szakácskönyv több is. Ezekre sincs semmi időm.
Néha sütnék sütit, na arra abszolút nincs időm.
Irigyellek.
Amúgy a home office miatt és amiatt is, hogy el tudsz járni sportolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!