Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha ilyen lesz az első napom...

Ha ilyen lesz az első napom az új munkahelyemen, az csak nekem riasztó?

Figyelt kérdés

Egy állatháznak leszek a vezetője. Az állatokat kell ellátni, rendelések lebonyolítása, irodai munka.

Hétfőn kezdek, és amikor bementem most a héten, nem mondtak nekem semmi konkrétumot...

Azt is én kérdeztem meg, egyáltalán hányra menjek majd, ráadásul egyedül leszek teljesen, mert majd találkozom még 2 emberrel valamikor, akik megmutogatnak dolgokat, de az csak 1-2 alkalom lesz. Adtak egy telefonszámot, ahol hívhatom őket, és ennyi.

Annyit mondtak, hogy a helyiségeket kellene első körben rendbe rakni, kitakarítani, rendszerezni a dolgokat, és szóljak, ha kell valami.

Csak kíváncsi vagyok, hogy ezt csak én találom furcsának?

Úgy értem, hogy lényegében azt csinálok, amit akarok, rám se néznek kb, de be se tanít nagyon senki, azt sem tudom, mit várnak el tőlem egyáltalán.

Mondjuk a felvételem is elég nehézkesen ment, kicsit káosz van odabent, ahogy érzékeltem. De amúgy nagyon szeretnék itt dolgozni, csak ez kicsit megriasztott.

2020. szept. 12. 13:10
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Rendesen lesz szerződésed, fél vették az adataid?

Ha igen, akkor ez nem annyira para szerintem, mármint nagyon nem kell azt betanítani, hogy hogyan takaríts, meg mit kell csinálni.

2020. szept. 12. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!