Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Betanított munkásként akárhova...

Betanított munkásként akárhova megyek dolgozni,a kollégák többsége mindenhol kőbunkó fazonok?

Figyelt kérdés
2020. szept. 8. 00:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
S ha te voltál a kőbunkó esetleg...mindenhol.
2020. szept. 8. 10:41
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

10:

"Jó, akkor miért írtad azt hogy a gépészmérnöknek nem is kell tudnia biciklit összeraknia? 🤔"

Ja, hogy te meg szó szerint vettd? Nem csak konkrétan bicikliről van szó, a mérnököknek teljesen más jellegű a munkája, mint a szakmunkásoknak.

"Fusd át még egyszer amit írtam. Nem vagyok kétkezi munkás, írtam hogy előző munkahelyemen adminisztrátorként dolgoztam."

Teljesen mindegy te mi vagy, a megközelítéseddel foglalkoztam. Ebben pedig azt látom, amit leírtam.

"Még egyszer, ne szó szerint vedd azt amit írtam. Az teljesen normális dolog, ha valaki nem ért valamihez. Én se értek sok dologhoz, DE ha ezt a munkám megköveteli, akkor legalább utánajárok a dolognak. Ez a probléma sokaknál. Sokan megszerzik a diplomát, és utána eszük ágában sincs tanulni, vagy továbbképezni magukat. Nem csak gépészek. Egy autószerelőtől el lehet várni hogy ha meg tud szerelni egy BMW-t, akkor meg tudjon szerelni egy Audit is. Senki se várja el tőle hogy szereljen meg egy helikoptert. Ez talán jobb példa mint a biciklis."

Ezzel egyet is értek, csak te eredetileg nem ezt adtad elő, hanem hogy mi mindent nem tudnak azok a gépészmérnökök. Hát kezdőként bizony normális, ha sokmindent nem tudnak. Azt meg lehet, hogy soha nem fogják tudni, amit a szakmunkások csinálnak, mert nem az ő munkakörük.

2020. szept. 8. 11:39
 13/15 anonim ***** válasza:
80%
Ha ez megnyugtat,dolgoztam a betanított munkákon kívül irodában is,titkárnő mellett,a "bunkó" jelző elég gyenge volt rá.
2020. szept. 8. 18:29
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ó ne aggódj. Nálunk a könyvelésen is szép számmal akadnak olyan primitív tajparaszt libák, hogy azt el nem hiszed. :D
2020. szept. 8. 19:19
 15/15 anonim ***** válasza:
11-es, ne hibáztasd az áldozatot!
2020. okt. 27. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!