Hogy bírjam a folyamatos álló munkát ?
Estére a lábam a 3szorosára dagad, úgy látszik az álló munkát nem nekem találták ki. Túlsúly minimális van rajtam (kb 5kg) tehát nem ez okozza, főleg mert látom a 80 kg feletti sulyu kolléganőmnek semmi baja én meg haldoklom.
Mit lehet tenni ellene ? Felmondás nem opció,kell a pénz. Egyenlőre tűrök de nagyon fáj. 2 hete tart eddig arra gondoltam majd megszokom de még az sem
Nincs visszer rajtam Bar lehet idővel lesz,anyukámnak nagyon csúnya a lába és visszeres. Eddig nem jött elő a probléma mert főleg ültem de itt alig van idő leülni.
Puma memóriahabos talpu cipő van rajtam eddig ez a cipő àlom kényelmes volt de az álló munka valahogy ebben sem az. Kivizsgálásra a próbaidő letelte után tudok csak elmenni,nem szeretném elveszíteni a munkát.
Ez a legkényelmesebb cipőm a többi ettől rosszabb.Persze a pihentetés jó, de ez után hót fel dagadt lábakkal még 2 km séta haza a vasútállomástól,ha párom Nappalos ki sem tud jönni értem.
Van olyan ,hogy valaki alkalmatlan az álló munkára?
Igen, van sajnos ilyen, hogy alkalmatlan valaki az álló munkára. Én is az vagyok, 3 óra acsorgas után már kezdett fájni és dagadni a labam (nem csak bokanal), és akkor az 12 órás műszak volt :(
Egy idő után egyre fentebb fajt, mostmár csípő környéken is érzem. Örököltem a visszér betegséget, bár még nem annyira csúnyák, de már látszik, 31 vagyok.
Jelenleg ülőmunkat végzek, ez 100x jobb mint az álló és jövő menő munka, itt felallok amikor kedvem és időm van. Persze ha végig ülném a 8 órát, akkor is fájna, de összehasonlíthatatlanul jobb 8 órát ülni mint állni ilyen rossz lábakkal.
Hosszú távon rámehet az egészséged.
Érsebész meg tudja állapítani a helyzet súlyosságát.
Előző vagyok
Egy gondolat kimaradt:
Detralex állandó szedése segít egy kicsit, nem engedi annyira tágulni a vénákat, így nem pang a vér annyira, csak sajnos önmagában ez sem csodaszer. Nekem segített sokat, érezheto a hatása.
Túlsúlyt le kell adni, bicikli, spinning vagy intenzív séta nagyon jó az ilyen lábaknak :)
8 Ki fogom próbálni a Detralexet.
Csak 5kg plusz van rajtam néha már igyis azért nem panaszkodom mert a tőlem kb 20kgval több súlyú és kicsit idősebb is kolléganőm olyan fürge ,cikinek érzem,hogy én meg kivagyok ennyire. Ma legszívesebben fel se kelnék az ágyból mert tudom,holnap megint állni kell.
Te is látod hogy nem feltétlen súlyfüggő.
Az arra hajlamosaknál sajnos előbb utóbb panaszokat fog okozni és hosszú távon tarthatatlan, hogy fájdalomcsillapítóval élj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!