Egy számomra kedves kollégámat bejelöltem Facebookon, de nem fogadja el az ismerősnek jelölést. Mi lehet az oka ennek?
1, még nem látta, hogy bejelölted
2, csak közeli ismerősöket jelöl be
1. Szamitogep analfabeta es veletlenul nem vette eszre a jelolesed.
2. Ugy gondolja a FB az baratoknak, csaladnak, egyeb ismerosoknek van. Munkatarsaknak ott van a LinkedIn
3. Ultra szelektiv a FB ismeroseire nezve, mert megvalogatja ki lathatja a kisbabarol/kutyarol/nyaralasrol/edzoteremrol a posztjait.
4. Politikai temakban lajkolt, kommentelt, osztott, es ezt jobb latja nem oszzekotni semmilyen esetleges munkat veszelyezteto szemellyel.
Lehet nem keveri a munkàt a maganélettel.
Vannak kollega ismerösei?
Ezt a kérdést jelölés s 3 perc várakozás után írtad ki?
Várj 1 hetet legalább.
Másrészt munkatársnak jó vagy, többnek meg lehet nem..., mert az ő körei nem tartoznak rád.
Minek a faci buk, de komolyan...
24 óra telt el:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ne is haragudj, de nem vagy normális...ilyen ostobaságot...várd már ki azt az 1 hetet...istenem, semmi nem múlik ezen...ha tudom, hogy ilyen vagy, én még a faciról is törölném magam helyében.
Tiszta kullancs jellegű lehetsz, ennyi sorodból ítélve...ne tapadj ennyire már másra.
Még visszajelölhet késöbb, nekem is volt olyan kollégám, aki 2 hónappal később jelölt vissza.
De én személy szerint nem szeretek Facebookra kollégákat felvenni, mert már volt olyan, hogy ott zaklatott egy kollégám éjjelente is...
hú hát én nem mondom hogy minden nap de párnaponta felnézek facebookra és tök véletlenül vettem észre pár hónap után hogy bejelölt egy kollégám. nem is jelezte ki.
de amúgy ha 24 óra elteltével ezen annyira rugózol, hogy ide kérdést kell kiírnod, akkor annyira kullancs lehetsz, hogy nem véletlenül nem jelölt vissza. vedd észre magad.
Most komolyan azért sírsz mert nem jelöltek vissza 1 napon belül? :D Nem mindenki lóg a facebookon minden egyes nap,nekem is van olyan ismerősöm aki 3 naponta,hetente stb lép csak fel.
Nem kell rögtön kiátkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!