Országon belül minden kórházban ugyanannyi fizetést kap egy kezdő gyógytornász?
Lehetnek eltérések.
Pl. van, ahol fizetnek betegágy melleti pótlékot (párezer ft), van, ahol adnak veszélyességi pótlékot, van, ahol adnak délutános pótlékot, leginkább ott (ált. SZTK), ahol 'váltott müszakban' dolgozol, tehát pl. H-Sze-P 8.00-14.00, K-Cs 14.00-20.00.
Utolsó, #3-as vagyok.
Uhh, azért ez nagyon durva! Én csak olyanokat ismerek, akiknek magánrendelőben kevesebbet ajánlottak, mint ami a bértáblában van, de ezt a magánkórházas dolgot nem hallottam.
4-esnek, #3-as vagyok:
Az durva viszont. :/ Nagyon kapzsik tudnak lenni ezek a magánhelyek, a rendelők is lehúzzák rendesen a betegeket. Amúgy lesz még emelés gyt-n belül is állami helyeken, 2021-ig, szóval lehet, hogy hamarosan érdemes lesz visszatérni. :D
Én ismeretségi körömben nem hallottam olyanról, hogy ruhapénzt és/vagy cafeteriát adtak volna gyógytornásznak állami helyen, persze attól még lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!