Érezted már úgy a munkahelyeden magad hogy mit keresek én itt? Már rég a tengerparti villámban kellene hogy legyek?
Figyelt kérdés
Te érezted már úgy a munkahelyeden magad hogy mit keresek én itt? Már rég a Karib-tengeren kellene lennem a luxus jachtomon a jakuzziban gyönyörű meztelen lányok társaságában ,ennek ellenére mégis itt a munkahelyen vagyok? Te is gondolkodtál már ezen amikor dolgozol?2020. aug. 24. 18:18
1/5 anonim válasza:
Ennél egy fokkal szerényebb igényeim voltak. Előző helyemen már annak is ugyanígy örültem volna, ha a kapun kívül vagyok, és nem bent. Mióta ott hagytam, nincs ilyen gondom se.
2/5 anonim válasza:
Igen, gondolkodtam már munka közben, hogy "mit keresek itt? Miért nem a tengerparton sétálok?" Majd ránézek az órámra, és örülök, hogy csak pár óra, és mehetek a szokásos tengerparti sétámra. Tengerpart mellett élek..(Anglia Looe)
3/5 anonim válasza:
Igen,mindig erre gondolok,a pucér csajok kivételével.
4/5 anonim válasza:
En nem jarok be sehova, utalom a fulledt helyeket es a keleti sztereotipiat a gazdagsagrol.
Kinyalta a seggem az elet, megkapom, ami kell. De megmondom oszinten, ketto olyan munkahelyem volt, ahova jatekbol most is bejarnek dolgozni, mert szerettem. Plusz feladat nelkul hamar depresszioa leszel.
5/5 anonim válasza:
A tengerparti villádban szénné unnám magam. Az alkotómunka hiányzik, szóval felszerelt stúdiót nekem meg egy kávégépet ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!