Mit tennétek, ha a kollégátok állandóan pakolászna a helyeteken?
Figyelt kérdés
Nem az első alkalom, hogy arra megyek be, hogy át van rendezve az asztalom. Munka végén én rendben ott hagyom, és mire megyek be, munkáim össze vissza vannak pakolva, van hogy más asztalon találtam meg. Gyanítom hogy ki az, már szóltam is neki, megkértem hogy ne nyúlkáljon az asztalomhoz, mert félbehagyott munkák is vannak ott, amiket nem kéne össze vissza pakolni. Ugyanúgy folytatta, szerintem direkt hogy idegesítsen. A héten pont nincs főnök, de nem is akarom hogy azt higgye minden aprósággal hozzá rohanok, mert én nem tudom megoldani. De én annál többet hogy megkértem, nem tudok tenni. Ti mit csinálnátok? Szólnátok a főnöknek?2020. aug. 17. 09:49
11/14 A kérdező kommentje:
Hozzánk takarító nem jár. Négyen vagyunk.
2020. aug. 17. 10:26
12/14 anonim válasza:
Ha csak ennyien vagytok, akkor legközelebb, amikor mindenki ott van, mindenki előtt mondd el, hogy ez a problémád. Hogy nem tudod, melyikük volt, azt sem, miért csinálja, de itt és most nyomatékosan megmondod, hogy hagyja abba, mert akadályozza a munkádat, ill. ha szüksége van rá, akkor tőled kérje el. És hogy mindezt a főnöknek jelenteni fogod, ha visszajön.
Ha tényleg csak egyikük csinálja ezt, akkor a másik két ártatlan ember ezután figyelni fog. Figyelni fog arra is, hogy az ő asztalukról nem tűnik-e el valami, de arra is, hogy ki nyúl a te asztalodhoz. Jó esetben tehát vagy felhagy ezzel a szokásával a kolléga, vagy elég hamar le fog bukni.
13/14 anonim válasza:
Először azt kell megfigyelni, hogy amikor másnak az asztalán találod a cuccaidat, az mindig ugyanaz a másik asztal, vagy nem jellemző.
14/14 A kérdező kommentje:
Van két üres asztal, azon szoktak lenni. Nem magához teszi. Csak megfogja, mutogatja, és nem oda teszi vissza ahol volt, vagy az üres asztalra teszi le.
2020. aug. 17. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!