Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek fiatalként gáz...

Szerintetek fiatalként gáz konyhai kisegítőként dolgozni?

Figyelt kérdés
Fiatal nő vagyok, és nagyon Szeretek konyhán dolgozni. De mégis, amikor megmondom valakinek, hogy mivel foglalkozom, olyan lenézőek az emberek, mert hogy gürizni kell, meg takarítani is kell, összekoszolom magam stb...Nem akarok mást csinálni, mert jól keresek vele. Szerintetek?

2020. aug. 16. 10:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%

Otthon eltartani magát gáz egy fiatalnak.

Szerintem teljesen tisztességes meló s becsületesebb, mint egy öltönyös féregforma, akik bankban átbaxxák az ügyfeleket s rájuk próbálnak erőltetni költséges marhaságokat.

Aki lenéz, azt nézd te is le nyugodtan.

S ne konyhai kisegítőt mondj, hanem konyhai asszisztenst;)

Ezek olyan hülék, hogy azt se tudják mi az pláne hol a konyha:)))

2020. aug. 16. 12:33
 12/18 A kérdező kommentje:
Én sose gondoltam, hogy gáz lenne konyhán dolgozni, csak néhány ember reakciója nem túl biztató:) de még mindig jobb, mint gyárba robotolni a sorba 10en évekig, ez legalább változatos, nem tompul le az agyam:D 27 évesen fiatalnak gondolom magam, sőt!
2020. aug. 16. 13:10
 13/18 anonim ***** válasza:
A 64 éves, kapuzárási pánikos körösztanyám is fiatalnak gondolja még magát, és úgy is viselkedik mint egy tini. Szánalmas egy némber.
2020. aug. 18. 08:29
 14/18 anonim ***** válasza:
Látod kérdező, 27 évesen már úgy kéne viselkedned, mint egy 64 évesnek! Szégyellhetnéd magad a kapuzárási pánikod miatt!
2020. aug. 18. 10:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Irigykednek a löttyedt-fonnyadt paradicsomok, hogy valaki 27 évesen még fiatalnak érzi magát, amikor az még:DDD
2020. aug. 18. 10:46
 16/18 A kérdező kommentje:
Hát.. Én meg 10 év múlva, 37 évesen is fiatalnak fogom gondolni magam!
2020. aug. 19. 08:29
 17/18 anonim ***** válasza:

16

Sőt, fiatalként is fogsz mozogni s nem mint a telefont maszturbáló birkák, lassan, lógó tokával s púpos háttal;)

2020. aug. 19. 09:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Én teljesen megértem. Csináltam már mindent a vendéglátásban -pultozástól felszolgálásig-, mégis a mosogatást szeretem legjobban, mert megnyugtat. Én a korábbi albérleteimben is mindig elmosogattam a többiek helyett. Egyik barátnőm teljesen ki van akadva, hogy miért jelentkeztem egy beugrós mosogatós melóra, mert ő sosem csinálná. Ha jól érzed ott magad, azért ne változtass, mert mások a szájukat húzzák. Én sem tenném.
2020. okt. 9. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!