Ha a főnök rámmozdult, de a többiek úgy tesznek, mintha észre sem vennék, az rossz munkahelyi környezetre utal?
Figyelt kérdés
2020. aug. 13. 12:06
11/29 anonim válasza:
És fáradt szoktál lenni? Hogyan reagálsz a főnök közeledésére?
12/29 anonim válasza:
Nem kell jelenet. Csak szólj rá.
Mondjuk ezt nem most kéne, hanem első alkalommal kellett volna.
13/29 anonim válasza:
10 Milyen jelenet? egyszerűen megfogod a csuklóját és erővel le emeled magadról és a szemébe nézel.Ez bőven elég szokott lenni. Szavak nélkül is lehet kommunikálni, sőt az még keményebb mint ha bármit is szólnál.
14/29 anonim válasza:
13+ Először mindenki ledöbben, de azonnal értenek belőle.
15/29 anonim válasza:
10: és ha az utcán egy idegen taperol, akkor se szólsz? Nehogy jelenetnek gondolják mások?
16/29 A kérdező kommentje:
De a többiek miért nem beszélnek róla? Teljesen paranoiás vagyok, mintha összesúgnának a hátam mögött... de a szemembe egyik sem meri mondani még az sem, akivel jóban vagyok. Meg amúgy is ha én összejönnék valakivel, nem fogdosnám állandóan, azzal krogatnék, akit a munkahelyen levegőnek néznék.
2020. aug. 13. 12:40
17/29 anonim válasza:
Miért beszéljenek róla? Nyilván ciki nekik, és inkább úgy csinálnak, mintha nem látnák. Mivel te nem szólsz a főnöknek soha, hanem simán hagyod magad, ezért azt gondolják, hogy neked ez jó, vagy hogy szeretők vagytok már.
18/29 anonim válasza:
Jó, és most mi ezzel mihez kezdjünk? Ezt még mindig a szatírfőninek kéne mondanod, és nem nekünk írogatni. A többiektől meg mégis mi a frászt vársz? Hogy ezt ők oldják meg helyetted vagy mi?
19/29 anonim válasza:
Lehet hogy azt hiszik hogy neked ez tetszik ezért nem akarnak beleszólni. Ezt neked kell megoldani.
Vedd el a kezét határozottan. Mondhatsz is hozzá valamit, de jelenetet semmi esetre sem kell csinálni. Nekem is volt ilyen ismerősöm mikor fiatalabb voltam, nagyon kellemetlen volt de nem mertem szólni. De nagyon bánom hogy nem tettem. Munkahelyen még durvább. Azt várod hogy más álljon ki érted amikor még te sem teszed meg magadért.
20/29 anonim válasza:
Csak akkor ciki, ha semmiféle hátsó szándéka sincsen a főnöknek, és csak kedvességből kérdezi meg, hogy fáradt vagy-e?
Mi nem tudjuk, hogy milyen kiélt és másnapos állapotban szoktál -esetleg- bemenni a munkahelyedre?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!