Jogos, hogy odaadta az én munkámat a kollégámnak?
Egy projektet én kaptam meg. Örültem neki, mert megdolgoztam érte, és jól is fizetett. Bő határideje volt, csak hónap végére kellett volna. Múlthéten táppénzre kellett mennem, mert elkaptam egy hányás-hasmenés vírust. Most tudtam meg, hogy a munkát, amit nekem kiadott, odaadta a kollégámnak, mert neki kellett munka. De milyen dolog ez? Soha nem volt divat elvenni a másiktól a munkát, ha már egyszer kiadta neki (kivéve ha indokolt az eset, pl. az illető nem tudja megcsinálni). A régi főnök sose csinált ilyen, egyszerűen ez nem szokás. Vagy ha a hétre kellett volna, az megint más, de mint mondtam még messze van a határideje, és addig simán megcsináltam volna. Holnap megyek dolgozni, és legszívesebben ezt számon kérném a főnökömön. De nem tudom mennyire lenne jogos.. Ti mit tennétek?
L/25
"És ha a hajléktalannak nincs mit ennie, akkor bejön hozzám és kieszi a hűtőt, és kimagyarázza azzal, hogy " hát nincs mit ennie", és akkor tök rendbe van??"
Nzilván nincs. De a hasonlatnak úgy lenne értelme, hogy együtt élsz a kolléganőddel, a hűtőtökben minden közös viszont az elosztást egy harmadik fél végzi. És az egyik kaját beígéri neked, de te aznap nem vagy otthon, a kolleganőd viszont éhezik, így abban a helyzetben az elosztó úgy ítéli, hogy az eredetileg neked szánt ételt neki adja. Neked pedig ettől még ugyanúgy lesz vacsorád, csak épp nem az amit eredetileg reméltél.
Érdemes lett volna ezzel kezdeni.
"Azt mondta, nem tudott hirtelen mást adni, és nem volt mit csinálnia. Ez a történet, egészen pontosan."
Na meg azt is, következő hónap a határidő.
Igazából túl sokan vagytok, örüljetek, hogy még mindenkinek van munkája
Miért lenne jogos?
Most van 4 ember, senkit nem érdekel, hogy 4 hónappal korábban hányan voltatok. Beteg voltál, elvégezték helyetted a munkát, helyettesítettek gyakorlatilag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!