Hogy menjek ki külföldre kamionozni,ha van barátnőm ?
Figyelt kérdés
20 as éveim elején járok barátnőm még tanul,viszont én szeretnék nemzetközibe kamionozni,hogy csinàljam,hogy ne legyen vége a több éves kapcsolatomnak?
Milyen munkahetek vannak?
2020. aug. 2. 19:55
1/7 anonim 

válasza:

Aki kamionozásra adja a fejét az felejtse el a tartós párkapcsolatot mert állandóan úton leszel hetekig éjjel is meg nappal is
2/7 anonim 

válasza:

Anyám annó a Hungarocamionnál dolgozott, a legtöbb sofőr ismerősének volt felesége, strapabíró nők lehettek...
3/7 anonim 

válasza:

Nem másabb ez, mint bármilyen más munkánál, ahol a pár egyik tagja messze dolgozik a másiktól. Távkapcsolat. Van, akinek megy, van akinek nem. Nektek kell tudni. (de amúgy szerintem ki is lehet próbálni és ha nem megy, még mindig felmondhatsz)
4/7 anonim 

válasza:

#2: Ők feleségek voltak, az is más. De egy barátnő...
Sose leszel ott, amikor szüksége lenne rád, más meg igen. Nem lesz jó.
5/7 anonim 

válasza:

Úgy, hogy nincs. Vagy sehogy. Ha a párom tetszik nem tetszik alapon közölné, hogy kamionozik, én közölném, hogy szingli. Ilyen döntéseket közösen hozok azzal, aki fontos. És ha úgy nem járható út, akkor megoldjuk máshogy.
7/7 anonim 

válasza:

6os jól írja ,valamit valamiért...
Én külföldön dolgozom , ne hidd hogy ölbe tett kézzel fog a párod rád várni heteket....
Az a nő aki valóban képes hűséges maradni , mára már szinte kihalt.
De ha nem hiszed majd megtapasztalod. Mindenki a saját kárán tanul.
(Ui: kavartam kamionos feleséggel...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!