Milyen munkahelyeket/munkaköröket érdemes elkerülni puhány(max teherbírás 10-15kg) férfiként?
Figyelt kérdés
2020. júl. 28. 09:49
1/10 anonim válasza:
Favágó ne legyél. Amúgy mindenki megerősödik, ha csinál valamit, puhány csak akkor maradsz, ha eleve kerülsz minden nehezebb fizikai aktivitást.
2/10 A kérdező kommentje:
Sosem edzettem,sosem sportoltam,testnevelésböl egy fekvötámaszt se tudtam,se kötelet mászni,stb.
2020. júl. 28. 10:00
3/10 anonim válasza:
Raktárba se menj, meg segédmunkásnak építkezésre.
4/10 anonim válasza:
Minden fizikai munkát.
Szellemi, irodai munka.
Vagy könnyű fizikai, pl. eladó. Bár pakolni ott is kell.
5/10 anonim válasza:
Azért mert sose erőltetted meg magad és most meg már azért nem akarod, mert hát ugye gyenge vagy... ezért aztán gyenge is maradsz. Magad alakítod saját magad ilyenné. Nem gond, mert a te dolgod, legfeljebb nem egészséges. Igaz a kemény munka sem mindig.
6/10 anonim válasza:
Fejlessz a fizikumodon h majd felemeld az asszonyt aki jobb esetben 40-50kg
7/10 anonim válasza:
Csak szellemi munkakör jöhet szóba, abból is inkább a közszférával társított morálú helyek.
9/10 anonim válasza:
A tested hamar hozzászokna a terheléshez. Az első pár hét lenne szar.
10/10 anonim válasza:
Apámtól aki ált. isk. igazgató volt megkérdezte 1x 1 szülő, h minek adja a kifejezetten vézna gyerekét? Válasz: adja szabónak, a tűt biztos elbírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!