Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az a vágyam,hogy kamionos...

Az a vágyam,hogy kamionos legyek,de a szüleim ellenzik?

Figyelt kérdés

Mindenáron egyetemre akarnak küldeni,ahova fel is vettek,de nekem az a vàgyam,hogy kamionos legyek.

Szerintetek mit csináljak? Fejezzem be az egyetemet és utána menjek el kamionozni? Vagy hagyjam ott az egyetemet és menjek kamionozni? :(

2020. júl. 27. 13:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Minden egyes írásoddal magad alatt vágod a fát. Egyszer kell a sofőrök 78 százaléka egyszer meg nem kell egy se?

Én is tudnék tanulni, de mivel nekem van hímtagom, inkább a valóságban élek nem egy monitor elé görnyedve. Ha igazad lesz és megszűnik a szakma, majd tanulok egy másik FÉRFI szakmát. (Lakatos, autószerelő...stb)

Te nemzetköziztél? Akkor ilyen felfogással megagyalt valaki és ezért lettél ilyen.

2020. aug. 11. 07:59
 22/27 anonim ***** válasza:

"Így a sofőr munkaerő kb. 78%-ra nem lesz szükség a piacon."

Soha nem állítottam, hogy egy sofőrre sem lesz szükség (bár eljön majd ez is). Azzal, hogy szövegértési problémáid vannak nem tudok mit kezdeni.

Nem is értem minek vitázunk.:D Nem is tudom mikor találkoztam utoljára egy olyan utolsó alja sötét emberrel aki azt hiszi, hogy nem tanulni férfias. Elég komoly gondok lehetnek a férfiasságodtól, hogy ha azthiszed, hogy azért leszel férfi mert nem vitted sokra az életben. :D Mit gondolsz az autót a segged alá kik tervezték meg? Lakatosok? Autószerelők? Kőmüvesek?

De amúgy is..:D "Férfi szakma" Az számít férfi szakmának amit minden második idióta meg tud tanulni?

Te azért lettél sofőr mert máshoz nem értesz.

De csak, hogy értsd a különbséget: Amíg te az autóban rohadsz naphosszat, én reggel hétkor felkelek, reggelizek a családommal (az asszony nem dolgozik, nincs rá szükség, keresek eleget :), 9re szép komótosan beérek, dolgozok kb. délig, déltől egyig ebédelek egy kellemes kis étteremben a kollégáimmal, majd fél ötig folytatom a munkát és ötre már otthon is vagyok. Ezt mind ahol éppen kedvem tartja: van, hogy egy babzsákban ülök egész nap kellemes irodai környezetben, de van, hogy a tetőteraszon kávézgatva dolgozok.

Ezután rengeteg időm marad a családomra, a hobbimra, arra, hogy jól érezzem magam, és az életemet éljem, míg te még éppen, hogy lerakod a kamiont, és reménykedsz benne, hogy meglesz a pihenőidőd (jó esetben).

Közben minden második hétvégén beülünk az új céges toyota hibridbe, és lecsapatunk Horváthországba mert a gyerekek szeretik a tengert, illetve három havonta elutazunk a világba valahova másfél hétre. Utoljára Bali volt, legközelebb Thaiföld lesz, bár a korona most nehezíti a helyzetet.

Közben élvezem a munkámat, használom az agyam, és nem leszek 50 éves koromra egy begyöpösödött idióta mint te.

Emellett az én munkámat nem veszélyezteti a vírus: Ha leáll egy időre a logisztika rám akkor is szükség lesz más folyamatokban, tervezésben, míg te otthon ülsz és számolod a zsét, és imádkozol, hogy minél előbb visszaülhess a nyergesre, hogy legyen mit enni a jövőhónapban.

Már persze ha nem téged rúgnak ki, mert lássuk be: a leépítést alulról kezdik, egy 50 fős cégnél ahol 30 sofőr, ott bizony először a sofőröket nyirbálják meg, a felsővezetés meg szinte a végéig ott marad :)

Ha ezért nekem nincs hímtagom, akkor vállalom, de legalább kellemes, kiegyensúlyozott, boldog életem van.

Illetve igazából az asszony sem panaszkodik a "férfiasságomra", "az a rész" is eléggé rendben van. Míg nálad mondjuk nagy esély van arra, hogy rég megcsaltad az asszonyt egy egy prostival, mert egy hónap nemzetközi az egy hónap nemzetközi, vagy esetleg már rég 0 a libidód, mert hűséges akartál maradni és hónapokig nem éltél szexuális életet a hosszú út miatt, ami köztudottan gyilkolja a szexuális étvágyat.

De legalább igazán férfias macsó munkát végzel :D Sok sikert!

2020. aug. 11. 08:49
 23/27 anonim ***** válasza:
43%

Nem is nemzetközizek még, szerintem Te idősebb is vagy nálam.

Ha akarom el tudnék menni egyetemre simán, de nem érdekel a nyers szövegek tanulgatása. Tanuljon aki akar. Eléggé nagy az egód, illetve szeretsz felvágni a dolgokkal. Térj észhez, vagy majd az élet teszi meg helyetted. Sok sikert!

2020. aug. 11. 20:40
 24/27 anonim ***** válasza:
Javaslom, hogy olvass vissza egy picit, nagyon alázatosan álltam a témához, amíg sofőr barátunk nem kezdte el szidni az "irodistákat".
2020. aug. 12. 10:12
 25/27 anonim ***** válasza:
Ezt most kinek írtad?
2020. aug. 12. 10:48
 26/27 anonim ***** válasza:

Igazából már nem tudom eldönteni, hogy te 23# 25# ugyanaz vagy-e mint akivel korábban vitatkoztam.

A lényeg ezzel kapcsolatban, hogy én tisztelem egy bizonyos szintig azokat akik fizikai/szakmunkát végeznek, hiszen nagyon nehéz, de nem jó dolog ha túlpozicionáljuk magunkat.

Ott pattant el nálam a cérna amikor te vagy a srác akivel vitatkoztam, kifejezte, hogy nem férfias az, hogy szellemi munkát végzek.

2020. aug. 12. 10:55
 27/27 anonim ***** válasza:

Úgy szeretem mikor az aki nem végzett egyetemet, szakmája van vagy egyéb más az neki esik annak aki "irodista". Mégis miért?

Nagyon szánalmas az ilyen.

2020. aug. 12. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!