Az a vágyam,hogy kamionos legyek,de a szüleim ellenzik?
Mindenáron egyetemre akarnak küldeni,ahova fel is vettek,de nekem az a vàgyam,hogy kamionos legyek.
Szerintetek mit csináljak? Fejezzem be az egyetemet és utána menjek el kamionozni? Vagy hagyjam ott az egyetemet és menjek kamionozni? :(
Minden egyes írásoddal magad alatt vágod a fát. Egyszer kell a sofőrök 78 százaléka egyszer meg nem kell egy se?
Én is tudnék tanulni, de mivel nekem van hímtagom, inkább a valóságban élek nem egy monitor elé görnyedve. Ha igazad lesz és megszűnik a szakma, majd tanulok egy másik FÉRFI szakmát. (Lakatos, autószerelő...stb)
Te nemzetköziztél? Akkor ilyen felfogással megagyalt valaki és ezért lettél ilyen.
"Így a sofőr munkaerő kb. 78%-ra nem lesz szükség a piacon."
Soha nem állítottam, hogy egy sofőrre sem lesz szükség (bár eljön majd ez is). Azzal, hogy szövegértési problémáid vannak nem tudok mit kezdeni.
Nem is értem minek vitázunk.:D Nem is tudom mikor találkoztam utoljára egy olyan utolsó alja sötét emberrel aki azt hiszi, hogy nem tanulni férfias. Elég komoly gondok lehetnek a férfiasságodtól, hogy ha azthiszed, hogy azért leszel férfi mert nem vitted sokra az életben. :D Mit gondolsz az autót a segged alá kik tervezték meg? Lakatosok? Autószerelők? Kőmüvesek?
De amúgy is..:D "Férfi szakma" Az számít férfi szakmának amit minden második idióta meg tud tanulni?
Te azért lettél sofőr mert máshoz nem értesz.
De csak, hogy értsd a különbséget: Amíg te az autóban rohadsz naphosszat, én reggel hétkor felkelek, reggelizek a családommal (az asszony nem dolgozik, nincs rá szükség, keresek eleget :), 9re szép komótosan beérek, dolgozok kb. délig, déltől egyig ebédelek egy kellemes kis étteremben a kollégáimmal, majd fél ötig folytatom a munkát és ötre már otthon is vagyok. Ezt mind ahol éppen kedvem tartja: van, hogy egy babzsákban ülök egész nap kellemes irodai környezetben, de van, hogy a tetőteraszon kávézgatva dolgozok.
Ezután rengeteg időm marad a családomra, a hobbimra, arra, hogy jól érezzem magam, és az életemet éljem, míg te még éppen, hogy lerakod a kamiont, és reménykedsz benne, hogy meglesz a pihenőidőd (jó esetben).
Közben minden második hétvégén beülünk az új céges toyota hibridbe, és lecsapatunk Horváthországba mert a gyerekek szeretik a tengert, illetve három havonta elutazunk a világba valahova másfél hétre. Utoljára Bali volt, legközelebb Thaiföld lesz, bár a korona most nehezíti a helyzetet.
Közben élvezem a munkámat, használom az agyam, és nem leszek 50 éves koromra egy begyöpösödött idióta mint te.
Emellett az én munkámat nem veszélyezteti a vírus: Ha leáll egy időre a logisztika rám akkor is szükség lesz más folyamatokban, tervezésben, míg te otthon ülsz és számolod a zsét, és imádkozol, hogy minél előbb visszaülhess a nyergesre, hogy legyen mit enni a jövőhónapban.
Már persze ha nem téged rúgnak ki, mert lássuk be: a leépítést alulról kezdik, egy 50 fős cégnél ahol 30 sofőr, ott bizony először a sofőröket nyirbálják meg, a felsővezetés meg szinte a végéig ott marad :)
Ha ezért nekem nincs hímtagom, akkor vállalom, de legalább kellemes, kiegyensúlyozott, boldog életem van.
Illetve igazából az asszony sem panaszkodik a "férfiasságomra", "az a rész" is eléggé rendben van. Míg nálad mondjuk nagy esély van arra, hogy rég megcsaltad az asszonyt egy egy prostival, mert egy hónap nemzetközi az egy hónap nemzetközi, vagy esetleg már rég 0 a libidód, mert hűséges akartál maradni és hónapokig nem éltél szexuális életet a hosszú út miatt, ami köztudottan gyilkolja a szexuális étvágyat.
De legalább igazán férfias macsó munkát végzel :D Sok sikert!
Nem is nemzetközizek még, szerintem Te idősebb is vagy nálam.
Ha akarom el tudnék menni egyetemre simán, de nem érdekel a nyers szövegek tanulgatása. Tanuljon aki akar. Eléggé nagy az egód, illetve szeretsz felvágni a dolgokkal. Térj észhez, vagy majd az élet teszi meg helyetted. Sok sikert!
Igazából már nem tudom eldönteni, hogy te 23# 25# ugyanaz vagy-e mint akivel korábban vitatkoztam.
A lényeg ezzel kapcsolatban, hogy én tisztelem egy bizonyos szintig azokat akik fizikai/szakmunkát végeznek, hiszen nagyon nehéz, de nem jó dolog ha túlpozicionáljuk magunkat.
Ott pattant el nálam a cérna amikor te vagy a srác akivel vitatkoztam, kifejezte, hogy nem férfias az, hogy szellemi munkát végzek.
Úgy szeretem mikor az aki nem végzett egyetemet, szakmája van vagy egyéb más az neki esik annak aki "irodista". Mégis miért?
Nagyon szánalmas az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!