Deichmannban dolgoznak férfiak?
Figyelt kérdés
Gondolkozom hogy jelentkezek bolti eladónak, de nem tudom férfiként mennyire lenne ideális munka ez egy férfinak.2020. júl. 27. 12:04
1/8 anonim válasza:
Én még nem láttam, de egy próbát megér, maximum visszautasítanak. Al Bundy is élvezte.
2/8 anonim válasza:
Nekem úgy rémlik a múltkor egy srácnál fizettem, szóval szerintem nem csak lányok vannak.
3/8 anonim válasza:
Én szoktam férfiakat is látni. Szerintem nyugodtan jelentkezz :)
4/8 anonim válasza:
Én még nem láttam ott férfit, meg mondjuk egyik cipőboltban sem, de biztos, hogy nincs nem szerinti kikötés, nyugodtan jelentkezhetsz.
Lehet, hogy azért vesznek fel kevesebb férfit, mert félnek, hogy úgy viselkednének, mint Al Bundy. :D
5/8 anonim válasza:
Több üzletben is láttam már férfi eladót, sokszor kedvesebbek is mint nő társaim, plusz pont ha magas is vagy, tudsz segíteni a magasan lévő holmikat leszedni a vásárlóknak.
6/8 anonim válasza:
Én is láttam egy kettő férfit de amúgy meg biztonsági biztos lehetsz és ha az vagy akkor még pakolgatnod sem kell csak kukkolni a vevőket
7/8 anonim válasza:
Pont ma láttam hosszú idő után először férfi eladót Deichmannban :) Van abban igazság, hogy néha kedvesebbek, mint pár hölgy, de ugyanúgy el tudja látni mindkét nem a feladatot. Annyi előny viszont tényleg van a férfiaknál, hogy ha magasabbak, akkor ők létra nélkül is elérik a magasan lévő táskákat, cipőket és jobban terhelhetőbbek a pakolásnál.
Szóval jelentkezz nyugodtan :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát, mentek a zöld kezek! :)
2020. júl. 27. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!