Szólok a kollégámnak, hogy ne szólogasson be. Erre azt mondja, hogy me" mi lessz? Erre mit mondjak?
elkezd beszólogatni hogy ilyen és ilyen balf@sz vagyok.
mondom ne kötözködjél
azt mondja de ő akkor is meg mondja a véleményét
ti mit lépnétek?
9-es hűha 1 mondat alapján teljes jellemrajzot állítottál fel, ezt már nevezem :D
Hol mondtam én olyat, hogy hagyni kell? Nem kell hagyni, de az biztos nem megoldás, hogy visszaütünk, mivel munkahelyről van szó és nem a dedóról. Ha konfliktus van, a vezetőhöz kell fordulni, mert az ő dolga megoldani az ilyen helyzeteket. Ha a vezető nem képes megoldani, akkor ott a HR. Ha nincs HR se, vagy nem segít, akkor meg ott kell hagyni a céget. Ezt nem a liberalizmus, hanem a józan ész mondatja velem.
Ha beléd rugnak, azonnal rugd vissza!
Mert: ha nyuszinak érzed magad, nyusziként is fognak kezelni.
És ha az egyik látja, hogy nyugodtan beléd törölheti a lábát, ha éppen rossz a kedve, akkor a másik azt is teszi veled, és a végén te leszel mindenki pofozó-majomja, és akkor már nem nagyon fogod tudni megfordítani.
"azt mondja de ő akkor is meg mondja a véleményét"
És mégis ki a fszt érdekel a véleménye? :D Én megmondanám neki, hogy krva magasról leszarom.
Gondolom, pasik vagytok mindketten. Én azt is megkérdezném tőle, hogy mi van, b.zi vagy, hogy folyton rajtam lógsz.
Tévedésben vagytok! Nem a kérdező akar beszólni, őneki szólogatnak be! Kérdezi, mit tegyen?? Védje meg magát, mert ha nem teszi, senki sem fogja megtenni helyette, és a végén ő lesz mindenki lábtörlője!!!
Akármennyire is lepontozhattok akárkit, aki ezen a véleményen van, egy közösségben, munkahelyen ez a napi élet!!!
Nem kell bántani a másikat, nem kell beszólogatni, kötözködni, de igenis meg kell védeni magunkat, ha valaki "kóstolgat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!