Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A munkahelyen ledolgozott...

A munkahelyen ledolgozott időt írjátok magatoknak otthon is?

Figyelt kérdés
Chipes check rendszer, vagy jelenléti ide vagy oda, ti is írjátok otthon? Miképpen?

2020. júl. 22. 16:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Katásként dolgozom szürkén, így előfordul, hogy magamnak is írom, mert könnyebb nyomonkövetnem.

Mondjuk az fehéren dolgozva is fontos lenne, hogy meglegyen a 40 óra heti szinten.

Én már a második órában vágom a centit munkaidő végéig, szóval nálam home office-ban és irodában is kvázi kizárt, hogy ott felejtsem magam és többet dolgozzak... 😁😅

2020. júl. 23. 06:05
 12/13 anonim ***** válasza:
Én nem órabéres vagyok, nem is teljesítménybéres, túlóra nincs, törzsidős-peremidős rendszer van, ami lecsúsztatható, tehát még az sincs, hogy minden nap ugyanannyi órát vagyunk bent, csak havi szinten legyen meg átlagban a heti 40 óra, ennyit néznek, szóval például lehet olyan, hogy egyik héten el kell menned fogorvoshoz valamelyik nap, és csak 38 órát dolgozol, következő héten meg például 42 órát, ugyanabban a hónapban. Amúgy meg a munka legyen meg, ez a fontos. Nem csal vele a munkáltató, mert nincs miért.
2020. júl. 23. 11:40
 13/13 A kérdező kommentje:

Wow, miket nem olvasok itt. Köszönöm a válaszokat! Miket nem tudok meg!...

Van ismerősöm aki még azt is írja otthon, hogy mit dolgozott aznap, és mennyit.

Én is elkezdtem írni, mert sajnos a csekkoló rendszer nem veszi be az adatainkat rendesen... (KHM KHM)

Persze cégen belül biztosítanak havonta egy A4 lapot, amin írni lehet. (Nyomtatvány vagy mi a szösz, és azon is van lehetősége az embernek vezetni a munkaidejét.)

2020. júl. 23. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!