Ha valaki azt hazudja állásinterjún, hogy 10 évig vezérigazgató volt, akkor hogy tud lebukni?
A cégtár-akban nincs benne. Alap kérdésekre nem tud válaszolni. ...
Egyszerűbb űrhajósnak hazudnia magát.
Profi csalók kitudnak egy HR-est játszani.
9 Először azt kéne eldöntened: hogy ügyvezető-e valaki, vagy vezérigazgató-ezt a két titulus fogalmával kéne tisztában lenni egyáltalán, ha nem akarsz magadból hülyét csinálni első körben:DD
Itt kezdődik a dolog, aztán tovább bonyólódik:D Először szerintem ezt rágd meg:DD
11
*A cégtár-akban nincs benne. Alap kérdésekre nem tud válaszolni. ...
Szerintem kevered a szezont a fazonnal:DD
Céginformációban viszont benne van az összes cég-évtizedekre visszamenőleg:)
Ha valaki buta és nem ért valamihez, az miért nyitja ki a száját olyan dologba amihez lila gőze nincs?:D
Céginformációban*
Egy félszót bakiztam. Ettől már tuti buta vagyok. ;) :D
Aki szerint ilyen esetben "kavicsnak néznek egy gyémántot" az tényleg el tudja képzelni, hogy egy betanított munkás el tudja hitelesen játszani egy vezérigazgató szerepét úgy, hogy azt el is higyje neki bárki is?
Itt szerintem a "kavics" akarna "gyémántot" játszani, de elhinni nem fogja senki!
Ha olyan posztra keresnek embert, ahová "vezérigazgató" kellene, ahhoz megfelelö papírok, végzettség kell, ezeket hivatalos iratokkal kell igazolni - és ezt egy betanított munkás nem tudja felmutatni!
Szóval teljesen kizárt, hogy egy "gyémánt" jelentkezzen és "kavicsnak" nézzék!
16 A te fajtád hiszi csak ezt, de az nem aki több milliós üzleteket kötött egy szál farmerben, egy sima érettségivel-lehet, hogy ez a valós problémád? hogy a farmeresnek sem iskolája, sem BMW-je nem volt, és mégis tudott valamit, amit te sosem fogsz tudni?:)
És hát a net sok mindent elbír ugyi, de a tények makacs dolgok, és a törvény is, és a Cégbíróság is, és a cégjegyzék is.
Ugy hogy itt a neten előadhatod magad, de kint-már nem:D
A valóságot, meg letagadni, elég gyengusz dolog, csak azért hogy itt a neten a frusztrációdat kitold:D
17-es: igazán nem tudom, mi a problémád, arról sehol nem votl szó, hogy gond, ha farmerban van valaki, de ha abszuólút nem ért az üzleti ügyekhez - márpedig olyan olan betanított munkást nem láttam, aki értene hozzá - , akkor hiába hazudja, hogy igazgató VOLT!
Márcsak azért sem, mert egy igazgató általában nem lesz munkanélküli, nem keres munkát, mert Ö A FÖNÖK!
A kérdésben egy BETANÌTOTT munkásról van szó, aki IGAZGATÓNAK hazudja magát és EZ AZ, ami NEM MEGY!
Ha TÉNYLEG igazzgaó lett volna az illetö, akkor annak nyoma van - ahogy te is írtad - a segédmunkásnak semmiféle bizonyítéka sincs arra, amit állít.
Mellesleg eléggé leminösít TÉGED, hogy ennyire támadsz engem, NEM RÓLAM van szó sem a kérdésben, sem a válaszban, és arról sem tudsz, hogy ÉN mivel foglalkozom, szóval nem tudhatod, hogy mit tudok és mit nem. Szóval jobb,ha visszafogod magad, megpróbálod felfogni a kérdést meg azt a tényt, hogy ahogy a kérdésben áll, úgy nem lehet átverni senkit!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!