Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért válogatnak ennyit a...

Miért válogatnak ennyit a munkahelyek között az emberek?

Figyelt kérdés
Elvek jó dolgok persze, meg a jó fizu, munkakörülmények. De könyörgöm egy munkahely az egy munkahely, kilép az alkalmazott vállalkozni, majd rájön, hogy az összes spórolt pénzét elköltötte, és ott áll pénz és munka nélkül. Stb, rengeteg ilyen példát tudnék még írni, csak azért mond fel mert unalmas a munkahely, aztán csodálkozik, hogy az albérletet sem tudja majd fizetni.

2020. júl. 21. 15:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam olyan helyzetben, hogy muszáj volt bármilyen munkát elvállalni. Nem volt miben válogatni, így elfogadtam egy pláza takarítását. Nagyon féltem ettől a munkától. Aztán nagyon megszerettem, nagyon jó, normális munkatársaim voltak, örömmel emlékszem vissza arra a 7.éves időszakra. Kellemes csalódás volt.
2020. júl. 27. 12:23
 12/14 A kérdező kommentje:
7 évig nem kerestél mást? Betegen is bejártál?
2020. júl. 27. 12:46
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Errefelé, vidéki városban, nem igen volt miben válogatni. Jó volt a légkör, nagyon rendes segítőkész munkatársakkal. Olyan volt mindennap, mint egy baráti összejövetel. Milyen betegségre gondolsz?
2020. júl. 27. 14:58
 14/14 A kérdező kommentje:
Nátha, influenza
2020. júl. 29. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!