Állásinterjún "gáz" megjegyezni, hogy "elnézést, kicsit izgulok"?
Nyilvánvalóan a legtöbben izgulunk állásinterjún, ezt a másik fél is tudja gondolom, de állítólag oldja a feszültséget az, ha ezt nyíltan ki is mondjuk. Viszont ezt nem veszik rossz néven az interjúztatók?
A normális válaszokat köszönöm előre is!
Ha már úgyis látszik rajtad, hogy izgulsz, kár is tagadni. Természetes dolog ebben a helyzetben.
Nekem természetes és őszinte emberi megnyilvánulásnak jönne le.
Minek?
Úgyis tudják. Beszélj az állásról.
2-3-4. Köszönöm a meglátásaitokat!
1. és 5.
Miért is lenne ez szánalomkeltés, már ne is haragudj? És milyen belső frusztrációt adtál ki magadból, hogy szükségét érezted ilyen lekezelően írni? Egy általános kérdést tettem fel, nem konkretizáltam, de jellemző, hogy itt a kötekedés az első.
Már az első válasznál: "ha főnöki pozícióba jelentkezel..."
Igen, veregessem meg a vállad, biztosan izgul az, aki már ott tart, hogy főnöki pozícióba jelentkezik...
Nem, kérem alássan, pályakezdő volnék, ami szerintem a kérdés alapján teljesen nyilvánvaló.
Egyébként ha valaki nem segítő szándékkal ír, csak okoskodni szeretne, azt megkérdem, fogja vissza magát most az egyszer, és inkább ne írjon.
De hát te okoskodtál, itt la:
" belső frusztrációt adtál ki magadból"
Semmilyent. hanem te milyen ostobaságot képzelsz rólam? :D
De a lényeg, ugye: "Miért is lenne ez szánalomkeltés". Miért nem az, mikor közlöd, hogy izgulsz? Az mire jó a szánalomkeltésen kívül? Mert arra nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!