Ha április ota nem intézik a tàppenzem kérhetek ugy fizetési elöleget hogy addig mig meg nem kapom?
A tappenz apr 10 nap(2 nap korhaz) maj 1 hét volt tehat sem aprilisban sem majusban nem kaptam meg az egész havi fizum lakbertartartozasom stb is lett màr.
Hiaba irok a könyvelesre, nem valaszolnak, nem veszik fel stb a fönök sem intezi.
Az egeszsegbiztosito mondta hogy hozzajuk nem is érkezett tappenzigenyles es en ezt nem intezhetem csak elektronikusan küldhetö be, navos ügyfelkapun stb.
Azon gondolkodtam amit nem kaptam meg fizut kiszamolom az 50%-àt (asszem annyi a tappenz)es elkerem elölegbe ilyen hataridövel.
Màs ötlet?
Az első 15 munkanap betegszabadság, a fizetés 70%-a, és a munkáltató fizeti.
Nem lehet, hogy ezekre az időszakokra is megkaptad a pénzed, csak 30%-al kevesebbet?
Hu köszi
Megnézem a bérlapom
Reszmunkaidös allas
Marciusi (fix)bérem volt netto 105.036
Aprilisi netto 73.525 (8nap GYÀP feltüntetve, betegszabibol nem vontak le napszamot)a 2 nap korhaz nincs beleirva
Majus netto 78.778 (5 nap GYÀP van feltüntetve)
Junius ujra fix bèr 105.036
Tetelsorok csak a levont jarulekok SZJA, nyugdijalap stb
Igen felvetelre kerültem gyermek mellé
Apr 20-21 ig volt korhaz
Tappenz pedig apr 22- maj 8.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!