Elmondjam hogy kiakarjak rugni?
Figyelt kérdés
Van egy kollegaim aki betanit, nagyon kedves es hihetetlenul rendes ember. A munkajat jol vegzi, csalados no. En most kerultem ki az egyetemrol. Szerintetek elmondjam neki hogy kiakarjak rugni?2020. júl. 16. 08:14
1/9 anonim 

válasza:

Honnan tudod, hogy ki akarjak rugni? Egyebkent ne tedd, nem a te dolgod.
2/9 anonim 

válasza:

Soha ne avatkozz bele mások munkahelyi ügyeibe, mert te húzhatod a rövidebbet. Tudom, hogy rossz, meg segíteni akarsz, de hallgass erre a tanácsra és ne a saját károdon tanuld meg...
3/9 A kérdező kommentje:
Az uj kollegatol, mert neki kozvetlen mondta a fonok, hogy nem elegedett vele mert tul sok mindent tud, es jobban akarja csinalni.
2020. júl. 16. 08:20
4/9 anonim 

válasza:

Tegyel célzást.
Ha ez a meloja megszűnne,tudna hova menni?
5/9 anonim 

válasza:

Nem, bármennyire is jó ötlet meg kedves gesztus, lehet, hogy csapda.
6/9 anonim 

válasza:

Szólj neki. Érzed te is, hogy nem helyes hallgatni. Én tuti szólnék, hogy legyen óvatos..
7/9 anonim 

válasza:

en biztos h szólnék, és elkezdenek másik munkák után kutatni. Viszont ha nincs nincs indokuk kirúgni, akkor inkább fizetnek végkielégítést?
8/9 A kérdező kommentje:
Igen. Nem szamit a vegkielegites sem. Nagy a kaosz es probal segiteni es iranyitani a ceget mert a fonok kb semmihez nem ert csak orokolt egy ceget.
2020. júl. 16. 09:14
9/9 anonim 

válasza:

Állj. Voltam a kollénőd helyzetében és jól tudtam hogy mennem kell, de nem voltam bunkó hogy ne tanítsam be az új kollégát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!