Igaz, hogy Magyarországon minden harmadik ember elvesztette az állását a koronavirus kezdete óta?
Figyelt kérdés
Csak nincsenek bent a statisztikában.
Ezt hallottam, nem tudom igaz el?
2020. júl. 15. 18:46
11/16 anonim válasza:
Most lesz még a java, mivel a kormány most állította le az új most felvett emberek támogatását (ha jól értelmeztem a Hiradóba).
12/16 anonim válasza:
Ahol dolgozom ott elküldtek elég sok embert.A vírusra hivatkozva.Viszont mostanában sorra hívják vissza őket.Már aki visszajön.
13/16 anonim válasza:
a legszélesebben értelmezett ismerősi körben 1 db ember van akit kirúgtak emiatt (moziban dolgozott ) majd őt is visszavették ugyanoda a múlt héten.
14/16 anonim válasza:
jó udjuk a gyakoris alig pár embert aki elvesztette az állását , az is alkesz volt. a valóság nem ez. Sokan elvesztették kb 120 ezren.
15/16 anonim válasza:
A legdurvább becslések szerint 300ezren veszítették el az állásukat. Természetesen a statisztika nem ezt mutatja, hiszen a 3 hónap álláskeresési támogatás hamar lejár, és az illető kikerül a rendszerből, "láthatatlanná" válik.
16/16 anonim válasza:
"A legdurvább becslések szerint 300ezren veszítették el az állásukat. "
Na most ha a magyar munkaerőpiac kb 4,1 millió fős, és ebből 300.000 kiesett (maximum!)akkor az hogy lesz egyharmad?
"hogy Magyarországon minden harmadik ember elvesztette az állását"
Valaki magyarázza már el nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!