Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Igaz, hogy Magyarországon...

Igaz, hogy Magyarországon minden harmadik ember elvesztette az állását a koronavirus kezdete óta?

Figyelt kérdés

Csak nincsenek bent a statisztikában.

Ezt hallottam, nem tudom igaz el?

2020. júl. 15. 18:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%
Most lesz még a java, mivel a kormány most állította le az új most felvett emberek támogatását (ha jól értelmeztem a Hiradóba).
2020. júl. 15. 20:05
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ahol dolgozom ott elküldtek elég sok embert.A vírusra hivatkozva.Viszont mostanában sorra hívják vissza őket.Már aki visszajön.
2020. júl. 15. 20:14
 13/16 anonim ***** válasza:
80%
a legszélesebben értelmezett ismerősi körben 1 db ember van akit kirúgtak emiatt (moziban dolgozott ) majd őt is visszavették ugyanoda a múlt héten.
2020. júl. 16. 09:13
 14/16 anonim ***** válasza:
jó udjuk a gyakoris alig pár embert aki elvesztette az állását , az is alkesz volt. a valóság nem ez. Sokan elvesztették kb 120 ezren.
2020. júl. 16. 09:52
 15/16 anonim ***** válasza:
A legdurvább becslések szerint 300ezren veszítették el az állásukat. Természetesen a statisztika nem ezt mutatja, hiszen a 3 hónap álláskeresési támogatás hamar lejár, és az illető kikerül a rendszerből, "láthatatlanná" válik.
2020. júl. 16. 15:26
 16/16 anonim ***** válasza:

"A legdurvább becslések szerint 300ezren veszítették el az állásukat. "

Na most ha a magyar munkaerőpiac kb 4,1 millió fős, és ebből 300.000 kiesett (maximum!)akkor az hogy lesz egyharmad?

"hogy Magyarországon minden harmadik ember elvesztette az állását"

Valaki magyarázza már el nekem!

2020. júl. 18. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!