Mennyit lehet havonta félretenni 200 ezer forintból?
Figyelt kérdés
Ha valaki egyedül él egy albérletben, amit havonta 45 ezrével kell fizetnie, és a számlákon, a kaján, innivalón és 2 csomag tamponon kívül másra nem költ, akkor az az ember mennyit tud félretenni havonta?2020. júl. 14. 21:34
11/27 anonim válasza:
Az jutott még eszembe, hogy a lakbéren, rezsin és kaján felül hogyan lehet semmi mást nem venni? Oké, írtad a 2 doboz tampont. A wc papírt, mosogatószert, mosogatószivacsot, tisztítószereket/eszközöket, fogkefét, fogkrémet, mosószert, tisztálkodószert esetleg egy dezodort nem kell megvenni? Azt ingyen kapnád valakitől? Telefon, net, közlekedés ingyen van? Ha mondjuk kiég egy égő azt sem vennél? Gyógyszert ha beteg vagy? Stb stb
12/27 anonim válasza:
Albérlet, rezsi, közös költség, telefon, internet, esetleg TV. Kaját főzöl, vagy veszel, mert hatalmas különbség lehet. Tisztítószerek, wc-papír, tisztálkodó szerek (2 doboz tampon a vicc kategória). Maradhat 50 ezer, de lehet, hogy kifutsz a pénzből.
13/27 anonim válasza:
Tisztítószerek
Wc papír
Zsepi?
Mosószer?
Fogkrém?
Szappan?
14/27 anonim válasza:
Lehetetlen, hogy cipőt vagy valamilyen ruhadarabot-ha nem is havonta, de egyszer-egyszer ne kellene venned. Én 210-et keresek, hónaptól függően 0-75 ezerig teszek félre. De veszek ruhát, cipőt, nyaralok, moziba megyek. Eddig 75 volt a legtöbb, amit félretettem, akkor valóban csak a legszükségesebbekre költöttem.
15/27 anonim válasza:
És mennyibe kerül egy cipő? 10ezer, max. 20ezer. Abban a hónapban annyival kevesebbet rak el, na bumm. Nem értem miért jön mindenki ezzel a ruházkodás dologgal, életem soran kb. 2x kellett azert cipot vagy ruhat vennem, mert tönkrement, egyébként csak a huszadikat vesszük meg a boltba, mert tetszik. A havi kiadás minimális része ez
16/27 anonim válasza:
Nem tudom,te hol veszed a cipőd, de én örülök, ha egy évet kibírnak. Mondjuk, ha 20 van belőle, elhiszem, hogy ritkábban megy tönkre.
17/27 anonim válasza:
Én már 8 éve ugyan azt a szakadt cipőt meg kabátot hordom. Nem értem miért kéne ezekre költeni.
18/27 anonim válasza:
Boltba veszem, főleg Nike, adidas cipom3 van, bakancsban meg rieker. Kb. 5-6 éve megvan, semmi baja. Az egyik a kedvencem, 90%-ban azt horsom, nem megy tönkre, nem vagyunk már gyerekek, hogy a játszótéren kiszakad. Kb. 1-2 evente veszek meg egyet, mert szeretem s cipőket, de amúgy semmi szükségem rá. Elképzelni nem tudom milyen cipő megy tönkre 1 év alatt, még a legócskább kinai cipöim is bírtak 2-3 évet
19/27 anonim válasza:
Nájki cipő ezeöccá
Adidász cipő ezeöccá
Minden ezeöccá
20/27 A kérdező kommentje:
Arra nem gondol egyik húgyagyú sem, hogy nem dolgozok még?
2020. júl. 15. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!