Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire elfogadható az, hogy...

Mennyire elfogadható az, hogy kirúgtak a munkahelyemről (élelmiszerbolt), mert észrevették, hogy hegek vannak a csuklómon?

Figyelt kérdés

Ezek a hegek 4 évesek, teljesen ki vannak feheredve. Próbáltam rejtegetni mert szégyellem.. De megsejtettek, hogy valamit titkolok és idővel rajottek, miért van a bal csuklómon állandóan valami "takarás".

Mennyire jogos ezért kirugni valakit? Arra hivatkozva, hogy így szégyent hozok a boltra, vagy hogy rossz fényt vetek rá, meg hogy meghökkentem a vásárlókat, mert kasszazas közben észre vehetik..

Lehet csak én érzem így, de szerintem ez totál magánügy és nincs joguk turkálni a multamban. Én ha észre is veszek ilyen hegek más karján, nem kérdezek rá.

Bár nem tudom.. Ha főnökök, lehet nekik joguk van hozzá.

Csak gondoltam a munkámat kellene ertekelniuk, nem ezt.

2020. júl. 9. 00:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
11%

Normálisnak semmiképp nem nevezhető ha valaki vagdossa magát és így vezeti le a feszültséget

Járj el küzdősportolni majd ott orrbavágnak párszor aztán megkapod a fájdalmat ha már ilyen kis mazohista vagy

Élj szexuális életet heti 4X legalább az is levezeti a feszültséget

Vagy ha nincs senkid akkor meg járj el hosszútávon futni az is jól levezeti a feszkót

2020. júl. 9. 03:32
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha felednéd és úgyérzed más helyen se néznék jó szemmel, akkor szerintem is tetováltass rá. Aztán mondható, hogy baleset nyomát fedted. Mondjuk én se értettem soha mi értelme a vagdosásnak, én is voltam nagyon mélyen, de eszembe nem jutott volna magam megvágni, másképp fájt..
2020. júl. 9. 07:24
 13/20 anonim ***** válasza:
Sajnos próbaidő alatt bármiért kirughatnak, azon kívül viszont ez nem megfelelő indok a felmondásra, viheted munkaügyi bíróságra a dolgot.
2020. júl. 9. 10:28
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Munkaügyi bíróság. Diszkrimináció!

Karkötőkkel is elfedheted. Vagy azon is átt egyesek röntgenszeme?

2020. júl. 9. 15:10
 15/20 anonim ***** válasza:

Varrass rá tetkót aztán csoki... Az életben észre nem veszik többet, én is azzal takartam el a balesetem nyomait.

Boltos melóból meg 12 egy tucat bármikor találsz másikat.

2020. júl. 9. 16:38
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem a heg miatt rúgtak ki, hanem azért, mert heteken át hazudtál. Ezt én sem tolerálnám.
2020. júl. 9. 20:26
 17/20 anonim ***** válasza:
76%
Na és ha hazudott? Magánügye, mi van a kezén! A munkavégzést nem befolyásolja, tehát semmi közük hozzá. Ocsmány, pofátlan dolog ilyesmiben vájkálni, így belemászni az ember magán szférájába, ezt semmi sem indokolja. De egyébként is iszonyat gáz lehet ez a hely, innen jobb is szabadulni!
2020. júl. 9. 20:35
 18/20 A kérdező kommentje:
Utolsó elottinek : Olyanra kérdez rá, amihez semmi köze.. Jogom van nem igazat mondani róla, mert semmi köze. Ő a pofátlan hogy ilyenre rakerdez egyáltalán. Amúgy meg bármi másra is rakerdezhet ami a magánügyed és nehogy azt mondd, hogy te idegeneknek mindenről igazat mondassz ami a magánügyed.
2020. júl. 9. 22:22
 19/20 Dorci1999 ***** válasza:
84%
Semennyire nem elfogadható. Főleg hogy le tudod takarni hogy ne lássák a vásárlók. A főnököd egy gerinctelen féreg. Ráadásul jogellenes amit csinált, mert külső vagy betegség miatt nem lehet valakit diszkriminálni, hátrányosan megkülönböztetni. Én azt mondom hogy fordulj az Esélyegyenlőségi Bizottsághoz, bár ott meg hosszadalmas procedúra az ügy kivizsgálása.
2020. júl. 12. 00:25
 20/20 anonim ***** válasza:

1. Ha ilyen prosztó munkahelyed volt, akkor ne bánd, hogy kirúgtak. Nekik biztos sose volt mélypontjuk. Vagyis sekélyes banda.

2. Ne viselj semmit eladás közben, mert az beleakadhat valamibe vagy bacikat vihet át pl. élelmiszerre, szóval munkabiztonsági vetülete is van.

3. Olyan nem fordulhat elő, hogy "egyszer átmásztam egy drótkerítésen fogadásból és vesztettem". Akkor szerezted te azokat a hegeket, emlékszel, igaz?

2020. júl. 14. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!