Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A főnökök többsége végtelenül...

A főnökök többsége végtelenül szomorú, frusztrált, nyomorult ember?

Figyelt kérdés

Nagyon sok munkaterületen a főnökök valami lelketlen, örökösen mérges, frusztrált, örömre képtelen kiégett fráternak tűnik.

A legtöbbjük ilyen megkeseredett ürge akiknek semmi örömük, életük nincs?

Akkor meg miért élnek?

2020. júl. 7. 20:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi főnök olvasgatja az oldalt, hogy a főnök szidó válaszolókat lepontozzák folyamatosan?...
2020. júl. 7. 21:17
 12/20 A kérdező kommentje:

11

A főnököket ebben a kapitalista rendszerben mint félisteneket, imádni kell. Míg előző rendszerben a diktátorokat kellett éljenezni, most a főnököket kell.

2020. júl. 7. 21:54
 13/20 anonim ***** válasza:
Ez max a multiknál van így.
2020. júl. 7. 22:34
 14/20 anonim ***** válasza:
Nálunk az egyik vezető beosztásban dolgozó ki is lépett a cégtől, mert egyszerűen nem bírta azt tovább csinálni, hogy irreális elvárásokat úgy kellett előadnia az alkalmazottaknak, hogy azt max csak azért nem tudják teljesíteni, mert bénák, közben tudta, hogy valóban irreális elvárásokról van szó.
2020. júl. 7. 22:38
 15/20 anonim ***** válasza:
Nagyon sok főnök csak beizzadja magát egy vezetői pozícióba megfelelő tudás nélkül. Ilyenkor mindig megy a vívódás, hogy a hozzáértő beosztott veszélyt jelenthet a pozíciójára, de kifúrni se kéne, mert akkor meg ki csinálja meg a munkát. Ezért örülnek, ha jönnek olyan hozzáértő kollégák, akik folyamatosan nyújtják számukra a megfelelő gesztusokat a hűségük kimutatására. De persze ez se garancia semmire, úgyhogy inkább 1-2 évente kifúrnak minden tehetségesebb dolgozót.
2020. júl. 8. 15:35
 16/20 anonim ***** válasza:

"A főnököket ebben a kapitalista rendszerben mint félisteneket, imádni kell. Míg előző rendszerben a diktátorokat kellett éljenezni, most a főnököket kell."

Csak addig van nagy pofájuk,amíg nem mersz kiállni magadért.Én megtettem,érdekes azóta több a tisztelet.Ha mégis elfelejtkezik magáról a főnök,akkor megint helyre rakom.Persze nem mondom,hogy szeretnek ezért,de jobb ez így.Dolgozni járok be,nem azért,hogy a főnök az eébszott magánéletét rajtam tegye rendbe.

2020. júl. 9. 10:04
 17/20 A kérdező kommentje:

16

Igen, szeretik az alkalmazottakon levezetni a stresszt. Csak azt nem értem sokan miért hagyják ezt.

Én mindig visszaválaszolok, persze én leszek a rossz magaviseletű alkalmazott emiatt, de legalább nem aláznak annyit és olyan gyakran.

2020. júl. 9. 10:14
 18/20 anonim ***** válasza:

Basszus, ennyi sebzettlelkű rinyagépet egy helyen... az persze eszetekbe sem jut, hogy az ember tanul egy csomót, küzd azért, hogy ne a gyartósoron tengődjön 3műszakban éhbérért, akopra aggyal, hogy egy pirosgomb-zöldgomb műveletet is 3hónapig tartson betanítani neki...

Arról nem is beszélve, hogy pl Fijire megyek nyaralni, nem a hátsókertbe sörrel(abból is valami 200ft alatti okadekkal) a kezemben...

De mondogassátok csak... beizzadtam magam a pozíciómba biztosan... majd 1 hét múlba az oceánparton nagyokat szürcsölve a pina coladából előveszem ezt a posztot, aztán mosolygok nagyokat az ezt követő fröcsögéseteken...

2020. júl. 9. 11:19
 19/20 anonim ***** válasza:
Szobrozzál csak 40 órákat a repülőn, ha neked ez a luxus. Képzeld, vannak ám olyan beosztottak is, akik ugyanúgy oda mennek nyaralni, ahová kedvük van, de attól még lelki nyomorék a vezetőjük, azért írnak ide.
2020. júl. 9. 13:00
 20/20 A kérdező kommentje:

18

Én is eljárok évente 2-3-szor az óceánpartra 10 napokra egyszerű irodai alkalmazottként külföldön. És nem vagyok idegbeteg, megkeseredett pszichopata állat.

Te gondolom csak 3 napot tudsz egy évben megengedni magadnak mert tudod, ha többet vagy távol a beosztottjaid / alkalmazottjaid ellustálkodják az időt. Mert elszoktál ha szar alak a főnök és utálják őt. Így állnak bosszút. Így folyton ott kell lenned és vegzálnod őket.

A vállakozó-főnököket akiket ismertem nem nagyon mentek sehová nyaralni. Nagyon paranoiás, senkiben nem bízó emberek voltak. Azok a menedzserek akiket ők választanak ki nyilván hasonlóan primitív, nagypofájú emberek, mert nyilván azt gondolja, hogy csak úgy lehet jó vezetőnek lenni.

2020. júl. 9. 15:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!