Uj munkahelyen szr helyzet?
1 honapja vagyok uj helyen. 2 ember tanitgat be, veluk ki is alakult egy tok jo kapcsolat. Viszont mikor a berszamfejtovel kettesben maradtam (akit nagyon nem szivlel a tarsasag), akkor a semmibol elkezdte nekem szidni az egyik kolleganomet es el is mondta, hogy mennyi a fizetese, mennyi bruttoval vettek fel ot ide par eve. Abszolut nem kezeli diszkreten a bereket.
Akivel joba vagyok csaj, elmondtam neki, hogy figyeljmar, tudj mar rola, hogy elmondta nekem a berszamfejto a brutto beredet. Konkret osszeget nem mondtam, csak azt, hogy elmondta a berszamfejto, azt nem, hogy mennyit mondott. Azt sem mondtam, hogy szidta. A csaj nagyon kiakadt, de ertheto is. Ha egy uj embernek ilyen dolgokat kiad, akkor gondolom a regota itt dolgozoknak miket mondhat. Jol tettem, hogy szoltam a csajnak errol?
Nem. Nagyon nem.
A végén te leszel a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!