Hol lehet diákmunkát kapni ilyenkor?
Három szövetkezetnél vagyok, vagy 50 munkára jelentkeztem, de semmi, max meki de azt hosszútávon kene csinálni. Már nagyon kétségbe vagyok esve, hogy nem lesz nyárra munkám, valami jó ötlet?
Fb csoportokba is nézem, de kapkodják el az emberek.

Máshol nagyon nem lehet pedig:/ Én is ebben a cipőben járok. Nézem a diákszöviknél, semmi. Csak meki/gyár. (Vagy néha még az se )
Javaslom hogy naponta többször frissítsd a diákszövetkezetes oldalt, lehet hamar elkapkodják ott is. Volt hogy láttam fent egy állást, de másnap már sehol.

Hát idén nem nagyon lesz, én is fű alatt tudtam csak szerezni nem diákként, hiába legjobb barátnőm a területi vezető a Fürgénél.
Alapból kereskedelem/vendéglátás ahol szoktak kérni, most ők mind csökkentett létszámmal mennek, nemhogy diák is kell. Egyéb IT vagy nagyobb cégek is ha nem home office akkor sem diákot kérnek hanem főállásút, marha sokan elvesztették a munkahelyük.
Szóval, nézegess, telefonálj, járj utána és akár maszekban közvetlen. Most ez ilyen időszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!