Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A munkahelyeken miért általáno...

A munkahelyeken miért általános az, hogy nem tanítják be az embert?

Figyelt kérdés
Oké, hogy legyen releváns tapasztalatod és tudj önállóan dolgozni, de az első időszakban nyilván fel kell venni a cégspecifikus dolgokat. És ha kizárólag magára van utalva azzal, hogy felszedje a feladatokat, maga jöjjön rá mindenre, az sok tévesztési lehetőséget is ad. Főleg ahol nem tiszták a folyamatok. Nem lenne jobb, ha x betanítási idő után egy teljes munkaerőt kapna a cég (és a kollégák, akik gyakran szintén hátráltató tényezők). Nagyon sok helyen ezt tapasztalom. Elkeserítő.
2020. jún. 24. 14:46
 1/6 anonim ***** válasza:
98%
Mert nincs erre idő és ember, aki ezt megtegye.
2020. jún. 24. 14:48
 2/6 anonim ***** válasza:
79%
Azért, amit az első írt. Engem mindig bedobtak a mélyvízbe emiatt. Nincs ember, mehetsz oda, nem baj ha soha életedben nem csináltad! Aztán ha este nem egyezett ez meg az, ÉN! voltam a hibás. K*rvára nincs értelme így "tanítani".
2020. jún. 24. 14:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Na igen, ez engem is dühít, amit a kettes írt... hogy azt sem tudod mire, de ott a felelősség a nyakadban úgy, hogy nem biztosították a hátteret hozzá. Nekem nem indok, h nincs ember és idő.
2020. jún. 24. 14:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire általános. Ahol eddig én voltam, ott mindig volt "betanítás". Egy hónapon keresztül nem is állítottak éles projektre.
2020. jún. 24. 15:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Rossz munkahelyeken van így, jó munkahelyeken meg leül veled a főnök és elmondja+kérdezhetsz tőle. Csak ebből egyre kevesebb van.
2020. jún. 24. 15:30
 6/6 A kérdező kommentje:
5ös az a baj, hogy ez egyre gyakoribb és szellemi munkakörben is meg fizikaiban is.
2020. jún. 24. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!