Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tennétek, menjek bocsánato...

Mit tennétek, menjek bocsánatot kérni?

Figyelt kérdés

A szituáció a következő:A közvetlen főnökömmel nagyon jó volt a viszonyunk jó ideje,de ujabban sok a munka,ő is túlterhelt stb.

Egy alkalommal felhivtam telefonon mert valami közlendőm volt erre azt hallom a telefonba,h ez is mit akar mondta valakinek...Alig elmondtam a mondandóm lerakta rám a telefont miközben én még mondtam volna...Másnap ő hivott fel valamivel és én is eljátszottam vele ezt,hogy elmondta felét én meg letettem a telefont.Visszahívott,hogy,hogy képzelem,hogy lerakom a telefont miközben még be se fejezte.Erre elmondtam,h tegnap így jártam én is...A válasz:De Ő ezt nem csinálja meg a fönökével...(magyarul én nem vagyok ugyanolyan ember mint a másik...)Később megmagyarázta azután,hogy rákérdeztem,h benne volt valami nagy munkába és azért tette rám a telefont mert rosszkor zavartam.Na mult héten ugyanez történt,de akkor ő hivott fel valamit mondott én még mondtam volna,söt talán mondtam is és közbeszolt,h kösz szia és lerakta a telefont,ugyhogy megint leesett az állam...Rá 1 orára nekem volt közlendőm vele,így felhívtam telefonon gyorsan elmondtam és leraktam a telefont természetesen direkt.5 perc múlva jött személyesen,h miért raktam rá a telefont?Erre megkérdeztem, hogy ugye milyen szar érzés,de 1 órával ezelőtt én is így jártam...Erre elkezdett szabadkozni,h pedig ő elköszönt blablabla de közben otthagytam...

Na ez holnap lesz 1 hete azóta nem beszélünk...Egyszer sms-ben megkérdeztem,h haragszik rám,de nemleges választ kaptam és most nem tudom,hogy mi legyen!?

Elötte mindennap többször kommunikáltunk meg mondom nagyon jóban voltunk,de ez 1 hete megváltozott...

Még annyi,h ő csaj én meg pasi és én idősebb vagyok nála...

2020. jún. 24. 13:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Ez az egész nemtől és kortól független, mert munkaviszonylatban a beosztás ezeket felülírja.

Neki nem kell veled beszélgetnie, sem illedelmességi köröket futnia. Neked igen, pusztán azért, mert a beosztottja vagy.

Csodálom, hogy ezt egy 50 évesnek magyarázni kell...

2020. jún. 24. 17:40
 12/14 A kérdező kommentje:
Jó,csak egy beosztásba kezdtük csak 2 éve ö feljebb lépett egyett.Akkor mondtam neki,h ne szálj föl a magas lóra!!!
2020. jún. 24. 20:34
 13/14 anonim ***** válasza:
77%

De most komolyan, te tényleg ki akarod rúgatni magad?

Nem "magas ló" az, ha nem tűri el a szemtelenkedést a beosztottjától. Nagyon is igaza van. Szerintem én már kivágtalak volna téged.

Mégis, mit képzelsz te magadról?

Azon is gondolkodj el, hogy vajon TE miért nem kerültél még feljebb, ha a fiatalabb meg igen...?

2020. jún. 24. 20:36
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy azért, mert egy 'l'-vel írja a "száll" szót...
2020. jún. 24. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!