Ha főnök lennél, akkor kit támogatnál? Akivel szoktál szabadidőben koktélozni, vagy azt, aki már letett valamit az asztalra? (Szimpátiátokra vagyok kíváncsi.)
További adatok:
-46 éves nő, egy lánya van, csinos az illető. (Akivel koktélozik.)
-18 éves fiú, nem ad a külsőségekre, de a munkájára igen.
Melyik a szimpatikusabb?
Miért is járok koktélozni az egyikkel? 1. Ő is letett valamit az asztalra 2. rokon 3. szimpatikus
Felteszem arra akarsz kilyukadni, hogy kivételezik a koktélossal, bezzeg szegény jómunkásember.
De alapesetben támogatom mindkettőt, de ha választani kell kettőjük között, és a cég elmegy a jómunkásember nélkül is, akkor persze, hogy a koktélos marad.
Ott kezdődik, hogy főnökként nem "koktélozok" beosztottakkal.
Jól sejtem hogy te vagy a 18 éves fiú? :-D
Én olyan főnök lennék, aki nem koktélozik senkivel. A munkaidő utáni hazahúzást támogatom, nem szeretek kényszerbratyizgatni. A csapatépítőket is rühellem.
De az is biztos, hogy nem csak azt venném figyelembe, hogy hogyan teljesített korábban a munkaerő, hanem milyen most és milyen csapatban. Sok ember van, aki jó szakember, amíg nem kell valakivel szóbaállni. Én nem igazán tolerálnán azt, ha valaki semmibe venné a kollégákat és bomlasztaná a csapatot abban a kis időben, amíg zajlik a munka.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!