Ha próba idő alatt válaltam tanfolyamot akkor felmondhatok annélkül hogy kifizetetik velem a tanfolyam díját?
Figyelt kérdés
Tiszteletem.
Jelenleg egy középválalatnál dolgozom próbaidő alatt. Még márciusban beszerveztek egy tanfolyamra (targoncás) amit aláirtam, hogy elvégzem. Ellenben 1 évet kelett aláírnom hogy a cégnél maradok, ellenkező esetben 180 ezer forint oktatódijat kell megfizesek.
A tanfolyam Áprilisban lett volna, viszont a Covid-19 helyzet közben szólt és elmaradt a tanfolyam. Amit most újrainditanak.
Ha most próbaidő alatt felmondok(munkaszerződés szerint bármikor mindkét fél felmondhat) akkor követelhetik ezt az összeget?
És meddig érvényes a márciusban aláirt tanfolyam?
2020. jún. 10. 20:12
1/3 anonim válasza:
Követelhetik, ha nem kaptál róla hivatalos papírt, hogy a vírus miatt elmarad ÉS, e miatt érvénytelen a szerződés.
A lényeg: Jó targoncázást!
2/3 anonim válasza:
Kérdezz meg egy munka ügyi jogászt.
3/3 anonim válasza:
2.-nak.
Már válaszolt is neki egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!