Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Dohánybolt vagy gyár? Melyik...

Dohánybolt vagy gyár? Melyik munkát választanád a kettő közül és miért?

Figyelt kérdés
Ha valakinek esetleg van tapasztalata ezekről a munkákról, akkor szívesen olvasnám.
2020. jún. 6. 12:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
33%
Egyetem milyen egyetem hogy meg 3 évig eltartassd magad anyaddal apaddal hogy meg 3 évig pialhas meg fesztivalokon bazzd el apad pénzét
2020. jún. 6. 14:02
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

10# Nyilván jó dolog továbbtanulni, (legyen az valamilyen szakma, vagy esetlet felsőoktatás) de szerintem a kérdező nem szeretne / tudna már elkezdeni egy másik szakmát.

11# Egyetemista vagyok, mégse piálok, meg baszom el a szüleim pénzét fesztiválokra, és pedagógusnak készülök. Hogy is van ez?

2020. jún. 6. 14:06
 13/18 anonim ***** válasza:
21%
Inkább a gyár mint a sok neveletlen buta tuskó paraszt dudva kölykökkel szenvedni, azt ha rá szólsz, bejön az apja és belever a földbe.
2020. jún. 6. 14:10
 14/18 anonim ***** válasza:
67%
Volt olyan hogy bejött az apja valakinek ilyen trikós papucsos ürge azt le üvöltötte a tanár fejét már emelte rá a kezét, meg csapkodta ott az ajtókat majd kiszakadt a helyéről.
2020. jún. 6. 14:15
 15/18 anonim ***** válasza:
65%

10 es vagyok.

Nyílván van egy kicsi trollkodás a kommentemben, de komolyabban ha nekem kéne a 2 között választanom inkább azt választanám hogy továbbképzem magam.

Ami nem feltétlenűl egyetem.

11#

Rengeteg önfentartó egyetemista van, aki 0 segítséget kapnak otthonról, sőt olyat is ismerkek, aki a megélhetésén kívűl még haza is küld pénzt olyan rossz helyzetben van a családja.

Mégis megcsinálja, egyetem mellett is.

2020. jún. 6. 14:38
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőt csináltam. Ha megy a fizikai munka, akkor inkább a gyár. A dohányboltban a bejelentés eleve macerás sok helyen, papíron 4-6 órát vannak jelen, gyakorlatban min. a kétszeresét. Ha nő vagy, könnyebben boldogulsz egy olyan helyen, ahol sokan vannak, ha szülni szeretnél vagy kisgyerekes vagy/ leszel. Viszont fárasztó gyárban dolgozni, és az idősebbek sem szívesen tanítanak be jó munkákra, mert féltik a helyüket. Plusz, rengeteg az alkoholista a férfiak között, szintén sok a gyógyszerfüggő a nők között. Tehát, a társaság katasztrófa.
2020. jún. 6. 17:37
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

A dohányboltnál sok idióta vásárló van, de jobban lehet ismeretséget is szerezni h tovább lépj..vmilyen szinten nyugodtabb mert vannak holt idők is amikor nem kell semmit se csinálni..a rablás esélye azért elég kicsi...és kapsz még borravalót is!

A gyár személytelen még a pisilés is időhöz van kötve!mint a délelőtti és a reggeli pihenő is..csak a robot van..fix fizetés a túlóra szopás...és ha nincs munka jön a leépítés

2020. jún. 6. 17:37
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Dohyánbolt. Eladó már voltam, azt ismerem, gyárban még nem dolgoztam. De unalmasabbnak hangzik a gyár. Meg a környéktől is függ, mert ha nagyon rossz, akkor valószìnű nagyon rossz arcú emberek is járnának be, szóval akkor inkább a gyár.
2020. jún. 6. 18:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!